6 Φεβ 2012

Κόλαση αύριο η Θεσσαλονίκη !

Όπως διαβάσατε το πρωί στο taxalia, ο ΟΑΣΘ απεργεί αύριο όλη μέρα.
Παράλληλα, μια μηχανική βλάβη θα κρατήσει κλειστή τη βασική γραμμή του μετρό Θ-1, από Ν.Σ. Σταθμό μέχρι Τ.Σ.Χαριλάου. 
Η σημερινή δυνατή βροχή, ανάγκασε τους υπεύθυνους του Μετρό Θεσσαλονίκης, να διακόψουν και τη λειτουργία της γραμμής Κ-2, από Βαρδάρη προς Καλαμαριά, οπότε...
θα λειτουργούσε μόνο η γραμμή Σ-3 προς Σταυρούπολη, αλλά μια βλάβη στην τηλεκίνηση, θα κρατήσει ακίνητους τους συρμούς που εξυπηρετούν τις δυτικές συνοικίες. Υπάρχει μια μικρή πιθανότητα να κινηθούν οι συρμοί της γραμμής Λαχανόκηποι-Δενδροπόταμος.

Την ίδια ώρα, απεργεί το προσωπικό ελέγχου εισόδου της υποθαλάσσιας στο λιμάνι, οπότε η είσοδος θα είναι κλειστή, άρα δεν θα μπορείτε να μπείτε στην υποθαλάσια. Οι μηνιαίες κάρτες διέλευσης πάντως θα παραταθούν για μια μέρα.

Λόγω των ισχυρών ανέμων, το Λιμεναρχείο δεν επέτρεψε τον απόπλου των σκαφών που εκτελούν την θαλάσσια συγκοινωνία, από τη Βενιζέλου, προς Καραμπουρνάκι, ενώ η άλλη γραμμή της θαλάσσιας προς Σίνδο, δεν θα λειτουργήσει, επειδή διαπιστώθηκε ράγισμα στους ανεμοθώρακες του οχηματαγωγού "capetan boutar", που μεταφέρει κάθε μέρα χιλιάδες επιβάτες, από την αποβάθρα της Αριστοτέλους στη Σίνδο.

Αλλά δεν φτάνουν όλα αυτά! Από το γραφείο τύπου της ΤΡΑΜ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Α.Ε. ενημερωθήκαμε ότι η ΔΕΗ έκοψε το ρεύμα στη γραμμή Ιπποκράτειο-Δικαστήρια του τραμ κι έτσι δεν θα λειτουργήσει ούτε το τραμ !

Τέλος, στην αυριανή απεργία συμμετέχουν και οι 42 ανώνυμες εταιρείες που εκμεταλλεύονται τα 9θέσια ταξί, οπότε...

κόψτε το με τα πόδια και ...υπομονή.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη