27 Φεβ 2012

Ακόμη εξαφανισμένα τα πόθεν έσχες των βουλευτών

20η ημέρα και κανείς από τη Βουλή δεν απαντά στο "γιατί;"
Από τις 7 Φεβρουαρίου (δείτε την είδηση εδώ) είναι εξαφανισμένες οι δηλώσεις περιουσιακών στοιχείων των βουλευτών από τον ιστότοπο της Βουλής.
Εντάξει, έτσι κι αλλιώς, στη συντριπτική πλειοψηφία τους τα πόθεν έσχες είναι αστεία καθώς οι βουλευτές δεν αναγράφουν (όπως όλοι σχεδόν οι έχοντες και κατέχοντες) την πραγματική τους περιουσία, κι έτσι ..
η μόνη χρησιμότητά τους ήταν το ...κουτσομπολιό.
Φυσικά και οι περισσότεροι κρύβουν τις καταθέσεις και τα ακίνητα στο εξωτερικό, που έχουν κυρίως όσοι σπούδασαν παιδιά "έξω".
Και ξέρουν ότι δύσκολα θα εντοπιστούν, αλλά κι αν εντοπιστούν δεν θα έχουν συνέπειες.
Άντε να ανακαλύψεις ένα σύνθετο αμοιβαίο, εκατομμυρίων ευρώ, που έπαιξε ο βουλευτής στο όνομα της κόρης του, από την πρώτη του γυναίκα, που τώρα έχει άλλο επίθετο...
Ψύλλους στ΄ άχυρα. Πάνω από 200 από τους 300 έχουν καταθέσεις ή περιουσία άνω του 1.000.000 στο εξωτερικό, από Ελβετία, Γερμανία, Γαλλία, ΗΠΑ και λοιπά, μέχρι Νησιά Κουκ και ...Ρωσία.
Τα υπόλοιπα είναι παραμύθια της Χαλιμάς, στάχτη στα μάτια του κοσμάκη.
Όσοι σπούδασαν παρέα με παιδιά πολιτικών στην Αμερική ή την Αγγλία, ξέρουν πόσα ξόδευαν τα παιδιά τους και γελάνε βλέποντας τα πόθεν έσχες των γονιών τους βουλευτών να δηλώνουν αστείες καταθέσεις....Βουλευτές που ξόδεψαν εκατομμύρια δολάρια για να σπουδάσουν 2 παιδιά στις Η.Π.Α. δηλώνουν περιουσία περιπτερά...
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη