7 Φεβ 2012

Το θράσος του Βενιζέλου δεν έχει όρια!

Ο πλέον αποτυχημένος Υπουργός Οικονομικών των τελευταίων δεκαετιών προσπαθεί να μας πείσει οτι αυτός ….έσωσε τον 13ο και τον 14ο μισθό! Θα τον ακούν οι τροϊκανοί και θα ξεραίνονται στα γέλια! Ο πλέον ασυνεπής και αφερέγγυος Υπουργός! Εδώ τον περασμένο Ιούνιο, μας έλεγε οτι τα ακίνητα είναι επιβαρυμένα με πολλούς φόρους και οτι η ΔΕΗ δεν είναι εισπρακτικός μηχανισμός, και τον Σεπτέμβριο, χωρίς αιδώ, μας ανακοίνωσε το...
τέλος ακίνητης περιουσίας (αρχικά προσωρινό, αλλά με τη γνωστή του συνέπεια το έκανε μόνιμο), το οποίο μάλιστα εισπράττεται από τη ΔΕΗ με την απειλή διακοπής της ηλεκτροδότησης!

Την 21η Ιουλίου μας διαβεβαίωνε οτι “μπήκε πάτος στο βαρέλι” και από τότε δεν έχει κουραστεί να παίρνει μέτρα! Σκεφθείτε και να μην είχε μπεί …πάτος!

Τον Σεπτέμβριο μας είπε οτι η Τρόϊκα έφυγε μετά από συμφωνία και στη συνέχεια έφτασε μέχρι την Ουάσιγκτον, σχεδόν γονυπετής, για να την παρακαλάει να γυρίσει!

Θυμάστε με τι πακέτο μέτρων για αντάλλαγμα!Τέλος, πρόσφατα, μόλις τον ….μάλωσε η τρόϊκα για τις 60 δόσεις της ρύθμισης των ληξιπρόθεσμων χρεών, σε χρόνο ρεκόρ έφερε νέα τροπολογία και τις έκανε 24!

Με αυτή την προϊστορία, πιστεύει κανένας οτι ο Βενιζέλος …έσωσε τον 13ο και 14ο μισθό;



Πηγή: Antinews.gr
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη