14 Φεβ 2012

Αλ. Χρυσανθακόπουλος: «Κάποιοι, εξαπέλυσαν βρώμικο πόλεμο λάσπης»

Κάποιοι, θορυβημένοι από την αναβάθμιση του βουλευτή του ΛΑ.Ο.Σ Αλέξανδρου Χρυσανθακόπουλου σε Kοινοβουλευτικό Εκπρόσωπο και μη δυνάμενοι να το χωνέψουν που ..
ο Γιώργος Καρατζαφέρης τήρησε με συνέπεια και απαρέκλητα τις δεσμεύσεις του, (να μην αποδεχτεί μείωση μισθών και συντάξεων, παραχώρηση εθνικής κυριαρχίας και πλούτου καθώς και την μη κατάργηση του νόμου που δίνει ιθαγένεια στους λαθρομετανάστες), έχουν εξαπολύσει βρώμικο πόλεμο λάσπης και διασποράς ψευδών ειδήσεων.
 Ο βουλευτής Αχαΐας Αλέξανδρος Χρυσανθακόπουλος, προέβη στην ακόλουθη δήλωση: «Είμαι περήφανος που με το κατηγορηματικό «όχι» στο μνημόνιο και την επικίνδυνη δανειακή σύμβαση, αμυνθήκαμε στην παράδοση της χώρας στους τοκογλύφους δανειστές μας. Μαζί με τον πρόεδρο μας σύσσωμη η κοινοβουλευτική ομάδα αναλαμβάνει το ιστορικό της χρέος να διασώσει την Ελλάδα και να υπερασπιστεί τον χειμαζόμενο ελληνικό λαό. Κλείστε τα αυτιά στις σειρήνες που εκμαυλίζουν συνειδήσεις, εξαγοράζουν, εκβιάζουν και υπηρετούν τα συμφέροντα των άνομων τραπεζιτών. Χτυπήστε κάθε φήμη και παραφιλολογία που σκοπό έχει να θολώσει την πραγματικότητα και να αποσιωπήσει την αλήθεια. Αυτοί που φοβούνται τον λαό και τον ΛΑ.Ο.Σ να τρέμουν την λαϊκή οργή για την προδοσία τους, να πουν ενδοτικό «ναι» ως σύγχρονοι νενέκοι.. Η Ελλάδα θα σταθεί όρθια και θα επιβιώσει, ενάντια στο σάπιο μεταπρατικό κατεστημένο που την υπονομεύει. Αγωνιστείτε μαζί μας για τον ιερό σκοπό».
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη