3 Φεβ 2012

Φασίστες εμπόδισαν την ανέγερση αγάλματος του Μ.Αλεξάνδρου στην Αθήνα

Ο φασισμός είναι ένα φίδι που θέλει πάτημα στο κεφάλι!
Στους σκατοφασίστες που εκμεταλλεύονται την ανοχή του κοινωνικού συνόλου όμως, η απάντηση είναι μία: Σπάσιμο στο ξύλο! Αρκετά με τα ζόμπι του φασισμού. Στους τάφους, μαζί με τον Χίτλερ, όλο το φασισταριό, που με απειλές και βία, εμποδίζει τις πλειοψηφίες να εκφραστούν, καταστρέφει ό,τι κάνει το..
υπόλοιπο 99% και ασχημονεί σε ότι δεν εγκρίνει αυτό!!! Κάποτε πρέπει να τελειώνουμε με αυτά τα ζώα. Κάποτε πρέπει να συντριβεί ο φασισμός. Κάποιος πρέπει -κι αυτό γίνεται μόνο με τη βία- να τους πείσει ότι 10-20 σκατοφασίστες δεν μπορούν να επιβάλλουν δια της βίας τις σκατοαπόψεις τους ή να καταστρέφουν αυτό που το κοινωνικό σύνολο κάνει.
Το γελοίο πολιτικό μας σύστημα τι λέει; Θα προστατεύει για πολύ ακόμη τα βρωμερά φασιστάκια; Από τα ακραία τομάρια που βιαιοπραγούν συνεχώς ανενόχλητα, επειδή αυτοπροσδιορίζονται ως "αριστεροί"; Δηλαδή αν ένας σιχαμένος παιδεραστής φωνάξει την ώρα της σύλληψης "είμαι αριστερός", θα τον απαλλάξουμε; Το έγκλημα καθορίζει την ποινή, ή αυτό που δηλώνει ο εγκληματίας;
Χρήστο Παπουτσή τι λες; Γιώργο Παπανδρέου; Αντώνη Σαμαρά; Αλέκα; Αλέξη;

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη