20 Φεβ 2012

Εντοπίστηκαν οι χάκερς που "χτύπησαν" το Υπουργείο Δικαιοσύνης

Τα τσάκωσε τα ανήλικα (16,17 και 18 ετών) η αστυνομία-προστάτης της ακροαριστερής βίας. Προφανώς θα τους εκτελέσουν κιόλας, αφού έβαζαν την ελληνική σημαία στα "χακέματά τους"! 
Όπως ήταν αναμενόμενο, η ΕΛ.ΑΣ. εντόπισε τους χάκερς που "χτύπησαν" πριν λίγες μέρες τον ιστότοπο του Υπουργείου Δικαιοσύνης. Ήταν ζήτημα τιμής για την αστυνομία, αφού..
οι συγκεκριμένοι χάκερς, δεν ανήκουν στο χώρο της ακροαριστεράς που προστατεύεται με κάθε τίμημα από την αστυνομία. Οι πληροφορίες έλεγαν ότι προέρχονται από τον πατριωτικό χώρο, είναι αυτοί που βάζουν το "Macedonia is Greece", οπότε η σύλληψή τους ήταν βέβαιη. Η αστυνομία μας, δίνει καθημερινά εξετάσεις στο σύστημα και τις περνά με επιτυχία. Μόνο αυτούς που τους βρίζουν στο indymedia ως "χοιρινά" και ανεβάζουν προκηρύξεις τρομοκρατικών οργανώσεων δεν μπορούν να εντοπίσουν (:)))). Όταν η τρομοκρατία τρομοκρατεί τον λαό, είναι αρεστή άλλωστε. Το παν είναι να μην τρομοκρατεί τον Σόρος. Τότε η αστυνομία γίνεται άκρως αποτελεσματική. Μια αστυνομία στην υπηρεσία των ισχυρών, των "αντεξουσιαστών" της Εκάλης και των λοιδωρούντων την Ελλάδα, που μισεί οτιδήποτε έχει του χροιά του "πατριωτικού".


Eίναι όλοι μαθητές !

Εξιχνιάστηκε από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, η ηλεκτρονική επίθεση στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Δικαιοσύνης.
Την παράνομη διείσδυση στον ιστότοπο του υπουργείου είχε αναλάβει ομάδα ατόμων με την ονομασία Greek Hacking Scene (G..S.).
Συνελήφθη ένας 18χρονος ημεδαπός, μέλος της ομάδας, ενώ στην ίδια δικογραφία περιλαμβάνονται επιπλέον δύο νεαροί ημεδαποί, ηλικίας 16 και 17 ετών.
Εξιχνιάστηκε από την Υπηρεσία Οικονομικής Αστυνομίας και Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, η οργανωμένη ηλεκτρονική επίθεση που είχε δεχτεί η ιστοσελίδα του Υπουργείου Δικαιοσύνης στις αρχές του μήνα (2.2.2012).
Την παράνομη διείσδυση στα υπολογιστικά συστήματα και τον ιστότοπο του Υπουργείου, είχε αναλάβει ομάδα νεαρών CRACKER, με το ψευδώνυμο Greek Hacking Scene ( G.H.S.), οι οποίοι στο μήνυμά τους δήλωναν ότι εκπροσωπούν τους ANONYMOYS.

Στο πλαίσιο των ερευνών, συνελήφθη ένας 18χρονος ημεδαπός, στην Αθήνα, μέλος της ομάδας, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, ενώ η δικογραφία που σχηματίσθηκε περιλαμβάνει ακόμα δύο νεαρούς ημεδαπούς, ηλικίας 16 και 17 ετών, όλοι τους μαθητές Λυκείου, οι οποίοι κατηγορούνται για παράνομη πρόσβαση σε υπολογιστικά συστήματα.
Ειδικότερα, εξειδικευμένα στελέχη της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, ύστερα από διαδικτυακή ψηφιακή έρευνα που διενήργησαν σε ιστότοπους, οι οποίοι είχαν παραβιασθεί, εντόπισαν τα ηλεκτρονικά ίχνη χρηστών οι οποίοι, όπως προέκυψε, συμμετέχουν σε οργανωμένα κτυπήματα κατά ελληνικών ιστοτόπων και χρησιμοποιούν το ψευδώνυμο «GHS».
Οι εν λόγω CRACKER, εκτός του ψευδώνυμου της ομάδος τους, χρησιμοποιούσαν και προσωπικά ψευδώνυμα όπως «delirium», «nikpa» και «extasy».
Σε έρευνες που διενεργήθηκαν, παρουσία Εισαγγελικού Λειτουργού, στις οικίες των τριών ημεδαπών στην Αθήνα, κατασχέθηκαν:
  •  (12) σκληροί δίσκοι Η/Υ
  •  (3) φορητοί υπολογιστές.
Διενεργείται ψηφιακή ανάλυση στα κατασχεθέντα πειστήρια για να ταυτοποιηθούν οι ψηφιακοί «βανδαλισμοί» των εν λόγω ατόμων σε ιστοσελίδες της χώρας μας, καθόσον σύμφωνα με αναρτήσεις τους στο διαδίκτυο έχουν διαπράξει δεκάδες ψηφιακές επιθέσεις.
 Η δικογραφία που σχηματίσθηκε υποβλήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.
Η κατηγορία που βαρύνει τους συμμετέχοντες στην ηλεκτρονική προσβολή της ιστοσελίδας αφορά στην παράβαση των διατάξεων για παράνομη πρόσβαση σε υπολογιστικά συστήματα (αρθρο 370 ΠΚ).
 Οι αστυνομικές ψηφιακές έρευνες της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για τον εντοπισμό και άλλων μελών της ομάδας συνεχίζονται.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη