5 Φεβ 2012

Δίκαιη νίκη του Ολυμπιακού στην Τούμπα

Ο ΠΑΟΚ είχε ελλείψεις-τρείς αναγκαστικές αλλαγές-, είχε τους καλύτερούς του παίκτες σε κακή μέρα, ο Ολυμπιακός ήθελε πιό πολύ το ματς και το κέρδισε δίκαια. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Είναι ένα παιχνίδι, που έχει τρία αποτελέσματα. Δεν είναι το τέλος του κόσμου, ούτε είναι η κατάλληλη εποχή για φανατισμούς. Η ατμόσφαιρα ήταν καταπληκτική, ο μέγας λαός του ΠΑΟΚ έσπρωχνε την ομάδα η οποία δεν μπορούσε. Δεν μπορούσε. Σάστισε με..
το γρήγορο γκολ κι όλα τέλειωσαν εκεί.



Πρέπει να κρατήσουμε την πολύ καλή εικόνα των κερκίδων, την καλή σε γενικά πλαίσια διαιτησία και να μη ζητάμε από το ποδόφαιρο να λύσει τα προβλήματά μας. (αυτή την ώρα γίνονται μερικά χαζοεπεισόδια με 15χρονα και πετροβολητό γύρω από την Τούμπα, χωρίς ιδιαίτερη σημασία)
Το ποδόσφαιρο είναι θέαμα και γιορτή και οι άνεργοι οπαδοί του ΠΑΟΚ έχουν περισσότερα που τους ενώνουν με τους άνεργους οπαδούς του Ολυμπιακού, από όσα τους χωρίζουν.
Και οι μεροκαματιάρηδες οπαδοί του Ολυμπιακού έχουν τα ίδια σοβαρά προβλήματα με τους μεροκαματιάρηδες οπαδούς του ΠΑΟΚ.
Ας μείνουμε στον αγώνα, ας συμβάλλουν και οι "φυλλάδες" που ωθούν σε ακρότητες τον κόσμο να τελειώνουν οι γελοίες εχθρότητες στο χώρο του ποδοσφαίρου.
Αν με τέτοια πείνα και ανεργία, ψάχνεις διέξοδο στην αθλητική βία, τότε είσαι άξιος της μοίρας σου.
Ένας αγώνας είναι, κάποιος είναι καλύτερος, του βγάζεις το καπέλο και προχωράς παρακάτω.
Και νομίζουμε ότι ο κόσμος του ΠΑΟΚ παρά τον φανατισμό του παραδέχθηκε την ανωτερότητα του αντιπάλου στο συγκεκριμένο παιχνίδι και δεν ψάχνει δικαιολογίες.
H αλήθεια για όσους είδαν και το χθεσινό παιχνίδι του Παναθηναϊκού που δεν βλεπόταν, είναι ότι ο Ολυμπιακός έχει το πιό δεμένο σύνολο, με την καλύτερη τακτική.
Τα υπόλοιπα είναι για να χαϊδεύουν αυτιά οι φυλλάδες και να πουλάνε φύλλα.
Μαγκιά είναι να παραδέχεσαι τον αντίπαλο όταν είναι καλύτερος.

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη