21 Φεβ 2012

Προς εφημερίδα ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Αγαπητοί φίλοι στην εφημερίδα ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ, που στηρίζεστε στο ευρώ των εκατοντάδων χιλιάδων αναγνωστών σας (ή μήπως των τραπεζιτών μετόχων σας;), η ΕΡΤ έβαλε την ..
είδηση Ιερώνυμος: Να κουρέψουν οι τράπεζες τα χρέη των Ελλήνων
http://www.ert.gr/politiki/item/4665-Ieronymos-%CE%9Da-koyrepsoyn-oi-trapezes-ta-chreh-twn-Ellhnwn
Άντε να τη δούμε και στα ιδιωτικά. Αλλιώς, ρε χαζά, θα περάσει απ΄το μυαλό μας, ότι είστε λαμόγια που φοβούνται να μη δυσαρεστήσουν τους τραπεζίτες, για αυτό και κάνουν γαργάρα τη δήλωση της χρονιάς.
Ε, μη σας αδικήσουμε κιόλας, γιατί εσείς είστε δημοσιογράφοι, γράφετε δηλαδή για να ενημερώνετε το δημόσιο, το κοινό, τον λαουτζίκο.
Βεβαίως, αν δεν τη βάλετε την είδηση, θα δικαιώσετε όσους σας λένε δημοσιοκάφρους, που πρέπει να τρώτε τις φάπες σας παντού, γιατί μια ζωή υπερασπίζεστε τους χρηματοδότες και το κεφάλαιο και είστε μέρος της σιχαμερής ελίτ που ρουφάει το αίμα του εργαζόμενου λαού, στον οποίο πουλάτε λαϊκισμό, δείχνοντας πολιτικούς με ακριβά αυτοκίνητα και βίλες, ενώ εσείς έχετε πολύ περισσότερα, αφού είστε πολύ μεγαλύτεροι φοροφυγάδες.

Y.Γ. Χατζηνικολάου, εσύ το έγραψες ή το ΄κανες γαργάρα κι εσύ.
Αν το ΄κανες γαργάρα, καλά έκανες αφού υπάρχουν ζώα που σας εκτιμούν κιόλας και χαμπάρι δεν παίρνουν από το πόσο γιουσουφάκια των τραπεζών, που σας συντηρούν με διαφημίσεις, είστε!
Λοιπόν; Υπάρχουν ακόμη ζώα που σας αγοράζουν;
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη