Αυτές είναι οι κόκκινες γραμμές του λαού

9 Φεβ 2012

1. Ρήτρα ανάπτυξης. Ότι ακριβώς εφαρμόστηκε στην Γερμανία, μετά τον Β παγκόσμιο πόλεμο. 
2. Ελληνικό δίκαιο. Γιατί δεν έχουμε εμείς σήμερα το δικαίωμα, έναντι των επόμενων γενεών , να βάλουμε σε κίνδυνο κατάσχεσης την Ελλάδος, είτε λόγο δική μας ανικανότητας, είτε για κάποιον άλλον λόγο μην εξαρτώμενο από εμάς. Αυτές είναι οι μόνες κόκκινες γραμμές που θα πρέπει να..
βάλουν οι Έλληνες πολιτικοί, εφόσον διαθέτουν κοινό νου ρεαλισμό και πατριωτισμό.
Όλα τα υπόλοιπα, περί, συντάξεων, αποκρατικοποιήσεων, δωδέκατου ή δέκατου τρίτου μισθού, Κτλ Κτλ, είναι λόγια της Χαλιμάς, που μπορούν να τύχουν της αποδοχής, μόνο των πουλημένων ΜΜΕ, αυτών δηλαδή που εργολαβικά τα τελευταία τριάντα τουλάχιστον χρόνια, εκπαίδευαν τον λαό, στην βλακεία. 
Και ας το πάρουμε απόφαση, χωρίς οικονομικό πατριωτισμό, δεν πρόκειται ποτέ να δούμε άσπρη ημέρα, γιατί εκτός του να υπάρχουν επιχειρήσεις στην Ελλάδα και δουλειές, θα πρέπει και τα κέρδη τους να μένουν στην Ελλάδα. 
Αν άνοιξαν δέκα ξένα σούπερ μάρκετ, ή αν στηθούν δέκα ανεμογεννήτριες, και κάθε μήνα βγάζουν έξω ένα τσουβάλι ευρώ, αργά ή γρήγορα θα ξεμείνουμε πάλι από Ευρώ. 
Το ίδιο συμβαίνει και με τα λεφτά που στέλνουν έξω κάθε μήνα οι μετανάστες. 
Λοιπόν, εκτός της παραγωγής πλούτου στην Ελλάδα, πρέπει να γίνεται και κατακράτηση αυτού του πλούτου στην Ελλάδα. Αυτό είναι ο οικονομικός πατριωτισμός, τον οποίο γνωρίζουν πολύ καλά οι Γερμανοί.

Ο κτηνοτρόφος από την Κρήτη via olympia.gr
Share
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη