2 Φεβ 2012

Για τον Ζαχόπουλο δεν θα μας πείτε τίποτε;

Έγραψα πολλές φορές στο φιλόξενο taxalia, ποιό είναι το μεγάλο πρόβλημα αυτής της χώρας. Και δεν είναι άλλο από τον κομματοσκυλισμό. Ήμουν σίγουρος ότι στο θέμα με τον πηδίκουλα Υπουργό, τα κομματόσκυλα που "ανήκουν" στο ΠΑΣΟΚ (για τα κομματόσκυλα μιλάω, για αυτή τη σιχαμερή τάξη ηλιθίων, όχι για τους πολυπληθείς οπαδούς του κόμματος που σέβομαι απόλυτα), θα σπεύσουν να παραλληλίσουν την υπόθεση με τον ..
Ζαχόπουλο.
Και φυσικά, ως γνήσιοι χοντροκέφαλοι έσπευσαν να το κάνουν με φαιδρά σχόλια βγαλμένα από τη δεξαμενή του πιό ελεεινού κομματισμού που τυφλώνει και ξεφτιλίζει τον άνθρωπο . Φανταστείτε έναν άνθρωπο, που παίρνει προσωπικά τις μαλαγανιές ενός Υπουργού του κόμματός του και αισθάνεται την ανάγκη να τον υπερασπιστεί !!! Οι ίδιοι άνθρωποι, φαντάζομαι ότι θα έγραφαν μύδρους εναντίον του Ζαχόπουλου, στο press-gr που γινόταν τότε πανηγύρι με εκατομμύρια εμετικά σχόλια !!!!!

Ε, λοιπόν, για τον Ζαχόπουλο γράψαμε και γράφτηκαν εκατομμύρια άρθρα, αλλά η υπόθεση δεν έχει καμία σχέση! Τα μεγέθη είναι τελείως διαφορετικά. Ο Ζαχόπουλος ήταν χαμηλόβαθμο κομματικό στέλεχος, δεν ήταν καν βουλευτής και ο τύπος του ΠΑΣΟΚ είναι  υπερυπουργάρα, η σχέση είναι με βουλευτίνα της αντιπολίτευσης και υπάρχει εγκυμοσύνη στη μέση. Πολλά καλά για τα gossip περιοδικά δηλαδή.
Ο Ζαχόπουλος ξεφτιλίστηκε όσο κανείς άλλος και οδηγήθηκε στο απενονοημένο διάβημα. Πλήρωσε με αναπηρία το ξενοπήδημα και με ατέλειωτη ξεφτίλα, αφού ήταν μέρα νύχτα στα κανάλια και στα πρωτοσέλιδα. 
Ακριβώς το ίδιο θα συμβεί με τον Πασόκο! Θα υποστεί τη βάσανο της δημοσιότητας, θα το πιεί κι αυτός το πικρό ποτήρι του χλευασμού.

Το θέμα μας όμως δεν είναι η ερωτική ζωή του. Καρφάκι δεν θα μας καιγόταν για αυτήν αν...

Αν δεν διαπιστώναμε ότι σε εποχές που η χώρα καταρρέει, χιλιάδες άνθρωποι αυτοκτονούν, 2,5 εκατομμύρια Έλληνες είναι με ψυχοφάρμακα, 2,5 εκατομμύρια ψάχνουν απελπισμένα για δουλειά, κάποιοι εξηντάρηδες πολιτικοί απ΄αυτούς που ξέσκισαν στο πήδημα τον λαό, έχουν και τον χρόνο και τη διάθεση για ξενοπηδήματα, γκομενάκια 30 χρόνια νεαρότερα και dolce vita !!!

Φώτης Μακρίδης
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη