26 Μαρ 2012

ΟΧΙ στο άρθρο 99

Αγαπητοί μου Συν-Έλληνες,

Ας μη γελιόμαστε. Ο εφιάλτης των νέων μέτρων που θα ακολουθήσει αμέσως μετά τις εκλογές, μέσω γενναίων περικοπών στους μισθούς, στις συντάξεις, δώρα, και εφάπαξ, της αύξησης της φορολογίας, αντικειμενικών αξιών,  και ΦΠΑ, μέχρι και δήμευση περιουσιών ακόμη και για λίγες  εκατοντάδες ευρώ προμηνούν ένα ζοφερό σκηνικό. Από..
εμάς εξαρτάται εάν θα πρωταγωνιστήσουμε. 

Από τη μία μεριά υπάρχουν τα αδιάσειστα πλέον στοιχεία για το δοσιλογισμό της συγκυβέρνησης και την ανικανότητα διακυβέρνησης της χώρας από αυτούς που σκόπιμα εδώ και τριάντα χρόνια μας οδήγησαν σε αυτή τη κατάσταση, και από την άλλη τα λαοπλάνα λόγια των πατριδοκάπηλων μελών της που προσπαθούν να παρουσιάσουν την προδοσία ως σωτηρία και την όποια άλλη λύση ως καταστροφή. Θέτοντας ψευτοδιλήμματα τύπου ευρώ η χρεοκοπία προσπαθούν να αποσπάσουν εκβιαστικά την ψήφο των Ελλήνων αν και αυτοί χωρίς κανένα ίχνος πατριωτισμού αντάλλαξαν την παραμονή μας στο ευρώ με την απώλεια της Εθνικής μας Κυριαρχίας και το ξεπούλημα του δημόσιου πλούτου της χώρας, ενώ θα μπορούσαμε να παραμείνουμε στο ευρώ χωρίς να παραχωρήσουμε τίποτε από τα δύο. Όσο για την μετάβαση στη δραχμή αυτό θα ήταν αποκλειστικά δική μας επιλογή χωρίς να έχει κανείς δικαίωμα (σύμφωνα με τις ευρωπαϊκές συνθήκες) να μας εξαναγκάσει να το κάνουμε. Συνεπώς από τις τρεις επιλογές που είχαμε οι προσκυνημένοι ραγιάδες της συγκυβέρνησης διάλεξαν την πιο βλαπτική για τα Ελληνικά συμφέροντα. Τυχαίο; Δε νομίζουμε….

Και όσο πλησιάζουμε προς τις εκλογές τόσο θα αυξάνεται η προπαγάνδα τα σενάρια χάους και οι πληρωμένες δημοσκοπήσεις που θα ανεβάζουν την εκλογική τους δύναμη. Δυστυχώς όμως γι’ αυτούς τα λόγια τους είναι σε αναντιστοιχία με όσα βλέπουμε να αποκαλύπτονται τις τελευταίες μέρες. Για κάθε ένα ψευτοδίλημμα που θέτουν η ένα ψέμα που λένε, μία νέα αποκάλυψη έρχεται στο φως.

Το σκάνδαλο ΙΚΑ αποδεικνύει την εσκεμμένη η μη ανικανότητα τους να διοικούν τη χώρα, και ότι αυτοί που τα τρώγανε ήτανε μια χούφτα άθλιων ερπετών που τα εξέθρεψε ο ρουσφετολογικός μηχανισμός των κομμάτων που φρόντιζε πάντα να βολεύονται οι «ημέτεροι».

Το σκάνδαλο στο υπουργείο ανάπτυξης στο οποίο μεταξύ άλλων έχει  ανάμειξη  και ο πρώην υπουργός της ΝΔ κ. Παπαθανασίου δείχνει την ανοχή και την κάλυψη που παρείχαν μέλη των εκάστοτε κυβερνήσεων σε υψηλόβαθμα και άλλα στελέχη υπουργείων και οργανισμών, προκειμένου όλοι να ροκανίζουν, άλλοι λιγότερο και άλλοι περισσότερο, τα οικονομικά αλλά και αξιακά θεμέλια αυτής της χώρας.

Η πρόσφατη δήλωση του κ. Προβόπουλου ότι ο κ. Παπανδρέου γνώριζε πλήρως για την οικονομική κατάσταση της χώρας πριν τις εκλογές του 2009, σε συνδυασμό με τα επιβαρυντικά στοιχεία που προέκυψαν για τον ίδιο και τον κ. Παπακωνσταντίνου για την παραποίηση του ελλείμματος  της Ελλάδος από την ΕΛ.ΣΤΑΤ και τέλος η ομολογία του Τούρκου υπουργού για συζητήσεις που είχανε με τον κ. Παπανδρέου περί συνεκμετάλλευσης του Αιγαίου πριν ακόμη ο δουλοπρεπής εντολοδόχος των ξένων συμφερόντων προσφύγει στο ΔΝΤ, μεταφέρουν τις ευθύνες όσων μας κυβέρνησαν μέχρι τώρα, από το επίπεδο κακοδιαχείρισης και κατασπατάλησης του δημοσίου χρήματος στο επίπεδο της Εσχάτης Προδοσίας με κύριους φυσικά πρωταγωνιστές τους κ. Παπανδρέου-Παπακωνσταντίνου που έσπρωξαν την Ελλάδα στη μέγγενη του ΔΝΤ. Επίσης δείχνει ξεκάθαρα το που θέλουν να μας οδηγήσουν το δίδυμο ΠΑΣΟΚ-ΝΔ.

Και ενώ οι άνεργοι Έλληνες έχουν ξεπεράσει το ένα εκατομμύριο, ο μέλλων πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κ Βενιζέλος μιλάει για βιώσιμο χρέος και βιώσιμη ανάπτυξη (που ούτε κι αυτά ισχύουν, σύμφωνα με όλα τα στοιχεία) αδιαφορώντας πλήρως για τη βιωσιμότητα των Ελλήνων πολιτών!

Και είναι τέτοια η ιταμότητα του που προσπαθεί να εμφανίζει ως επιτυχία τη νέα δανειακή σύμβαση και το PSI, που ενώ μας απαλλάσσει κατά τα φαινόμενα από 105 δις (στη πράξη πολύ λιγότερα) μας φορτώνει με 138 δις χρέος επιπλέον, και με την απαίτηση νέων αιματηρών και ανέφικτων θυσιών από τη μεριά του Ελληνικού λαού.  Ουσιαστικά αγαπητοί μου Συν-Έλληνες μας θεωρεί τόσο ηλιθίους αλλά και ανίκανους ακόμη και για μια απλή προσθαφαίρεση! Θα του το συγχωρήσουμε;

Θα τους αφήσουμε να εντάξουν την Ελλάδα στο «άρθρο 99» κατ’ ανάλογο τρόπο που έπρατταν τόσα χρόνια γνωστοί και μη επιχειρηματίες της χώρας χτίζοντας περιουσίες στις πλάτες του Ελληνικού Λαού; Παίρνοντας επιχορηγήσεις, παράνομες επιστροφές φόρων, μη υποβάλλοντας το νόμιμο ΦΠΑ και στο τέλος αφού είχαν δημιουργήσει χρέη αλλά και τεράστιες περιουσίες τη γλυτώνανε με μία απλή ένταξη στο «άρθρο 99» απολύσεις υπαλλήλων και μειώσεις μισθών;   


Αυτό έκαναν όλα αυτά τα χρόνια  Συν-Έλληνες, έβλεπαν την Ελλάδα ως μία επιχείρηση που τελικά τη χρεοκόπησαν, έχοντας δημιουργήσει όμως οι ίδιοι και οι προστατευμένοι τους αμύθητες περιουσίες, και καλούμαστε εμείς τώρα ως «εργατικό δυναμικό» της «επιχείρησης» τους να  σώσουμε την Ελλάδα έχοντας δεχτεί όλοι τεράστιες μειώσεις στους μισθούς μας και στο βιοτικό μας επίπεδο. Και οι απολύσεις δεν έχουν έρθει ακόμα…

Κι όμως, η πολιτική τους αλητεία είναι απύθμενη, γι’ αυτό και τολμούν να θεωρούν με περισσή βεβαιότητα ότι στο τέλος ο Ελληνικός λαός θα καταφύγει για άλλη μια φορά στην «αγκαθωτή» αγκαλιά τους.
Ας διαψεύσουμε τις προσδοκίες τους Έλληνες Πολίτες. Ας πούμε όχι στην ένταξη της Ελλάδος και των πολιτών της στο «άρθρο 99».

Το 1981 ΠΑΣΟΚ και ΝΔ είχαν καταφέρει να διχάσουν τους Έλληνες σε δύο στρατόπεδα.
Το 2012  τριάντα ένα χρόνια μετά, ΠΑΣΟΚ και ΝΔ έχουν καταφέρει να επανασυσπειρώσουν τους Έλληνες, αυτή τη φορά όμως θα μας έχουν απέναντι τους.
Ας τους απομακρύνουμε από το πηδάλιο της χώρας, για να μπορέσει η Ελλάδα μας να πλεύσει και πάλι  σε απάνεμα νερά……


                                                                                          
                                                                                         Χρήστος Χ, Θεοδωρίδης
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη