11 Μαρ 2012

Σχετικά με το bazaar πατάτας στο άγαλμα Βενιζέλου

Προς αποκατάσταση της αλήθειας, από τον παραγωγό που οργάνωσε το bazaar πατάτας και είναι μέλος της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ, Κωνσταντίνο Μπουμπάρη. Ο κ.Μπουμπάρης, αμφισβητεί το ρεπορτάζ των sites της Θεσσαλονίκης seleo και thestival που βρέθηκαν εκεί και μιλούν για πρόβλημα που δημιούργησε η δημοτική αστυνομία, ενώ υπερτονίζει τη συνεργασία με τη διοίκηση του Δήμου Θεσσαλονίκης (την οποία διοίκηση στηρίζει η ΔΗ.ΣΥ.). Δείτε το μήνυμα:


Ονομάζομαι Κων/νος Μπουμπάρης και διοργάνωσα το bazaar πατάτας στο άγαλμα Βενιζέλου..
Συνεννοήθηκα με τον Δήμο Θεσ/νίκης και μας έδωσε την άδεια για τη συγκεκριμένη διοργάνωση.
Υπήρξε επίσης συνεννόηση με τους πατατοπαραγωγούς οι οποίοι ήρθαν με ελαφρά ημιφορτηγά και διέθεσαν της πατάτες στους συμπολίτες μας.
Την πρώτη ημέρα υπήρξε αντίδραση από τους επαγγελματίες που βρίσκονται στο Καπάνι. Οι οποίοι κάνανε καταγγελίες στο δήμο και όπου αλλού μπορούσαν, γιατί οι παραγωγοί τους χαλούσαν την δική τους αγορά.(πουλούσαν 70 λεπτά το κιλό την πατάτα).
Έχοντας λοιπόν τις καταγγελίες η Δημοτική Αστυνομία ήρθε στην πλατεία Αριστοτέλους (στο άγαλμα Βενιζέλου) και απαίτησε να φύγουν οι παραγωγοί.
Μετά τις διευκρινήσεις που δόθηκαν από την πλευρά μου, ότι είχαμε την σχετική άδεια από τον Δήμο για το συγκεκριμένο συμβάν, η δημοτική αστυνομία αποχώρησε αφού πρώτα βοήθησε και στην κυκλοφορία των αυτοκινήτων που συσσωρεύονταν  από τους πολίτες που ερχόταν για να αγοράσουν πατάτες.
ΚΑΙ την δεύτερη ημέρα έγινε ένας σχετικός πανικός και εξαφανίστηκαν στην κυριολεξία μέσα σε τρεις ώρες 30 τόνοι πατάτες.
Θέλω να ευχαριστήσω τον Δήμο Θεσ/νίκης για την σχετική άδεια, την δημοτική αστυνομία η οποία συνέβαλε στην εύρυθμη λειτουργία της κυκλοφορίας των αυτοκινήτων και κυρίως τους συμπολίτες μας οι οποίοι ανταποκρίθηκαν άμεσα σε αυτή την πρωτοβουλία, δημιουργώντας μια άτυπη συμμαχία - αλληλεγγύη  μεταξύ των πολιτών.
Άμεσο όφελος για τους παραγωγούς που πούλησαν την παραγωγή τους και φθηνή πατάτα για τους πολίτες καταργώντας τους μεσάζοντες.

Σας ευχαριστώ
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη