5 Μαρ 2012

Η απάντηση του Φίλιου Στάγκου

Στην ανάρτησή μας για το κράξιμο που έφαγε στο Δήμο Θεσσαλονίκης ο Γιώργος Παπακωνστνατίνου επιχειρεί να απαντήσει ο διευθυντής της TV-100 Φίλιος Στάγκος, που σημειώνει, στο μέιλ που μας έστειλε τα εξής:


- Η συνέντευξη ΔΕΝ διακόπηκε από «τους εργαζόμενους» στο Δήμο Θεσσαλονίκης αλλά από τον πρόεδρο του σωματείου τους, κ. Ηλία Μανουσαρίδη. Δυστυχώς, εξαιτίας αυτής της αχαρακτήριστης παρέμβασης, ο κ.Παπακωνσταντίνου, δεν πρόλαβε να απαντήσει σε πολλά ερωτήματα σχετικά με τα όσα του χρεώνετε.
- Τα «γιούχα» και το «άγριο κράξιμο» που ακολούθησαν ΔΕΝ τα εισέπραξε ο κ.Παπακωνσταντίνου, ο οποίος είχε στο μεταξύ αποχωρήσει, αλλά εγώ προσωπικά. ΔΕΝ χρειάστηκε να «φάω» καμία κασέτα γιατί η κάμερα είχε σταματήσει να γράφει μόλις άρχισε να ωρύεται ο κ.Μανουσαρίδης.
- Θα είχε μεγάλο ενδιαφέρον αν μπορούσατε να δείξετε τις ύβρεις και τις απειλές κατά της σωματικής μου ακεραιότητας που εκτόξευαν επί ένα 10λεπτο διάφοροι γνωστοί «λεβέντες». Θα είχατε σαφέστερη εικόνα, εσείς και οι αναγνώστες σας, για την ποιότητα των ανθρώπων που επιδίδονται σε αυτήν την επαναστατική γυμναστική. Προτιμήσατε να τα αποσιωπήσετε, υποθέτω επειδή αυτές οι ύβρεις δεν ταιριάζουν στο προφίλ του blog σας και όχι επειδή θα χαιρόσασταν αν πάθαινα κάτι από αυτά που υποσχέθηκαν ότι θα μου κάνουν.
Κι ερχόμαστε τώρα στα δικά μας:
- Δεν με ενοχλεί ο χαρακτηρισμός του «Μπουταράνθρωπου». Η θέση που κατέχω είναι πολιτική και - εν αντιθέσει με τους προκατόχους μου - ΔΕΝ υπέγραψα σύμβαση αορίστου χρόνου με τη ΔΕΠΘΕ.
Τέλος για τα όσα γράψαμε για την δημοσιγραφική του πορεία σημειώνει ότι θα έπρεπε πριν να αναζητήσουμε ένα βιογραφικό του...

Η ανάρτησή μας, στην οποία απαντά είναι εδώ, ενώ το βίντεο με το κράξιμο, που διαψεύδει κάποιες από τις αιτιάσεις του, στο οποίο φαίνεται και ο κ. Στάγκος (κατά απαράδεκτο τρόπο, σύμφωνα με την άποψή μας) να αντιδικεί με τους διαμαρτυρόμενους εργαζόμενους του Δήμου Θεσσαλονίκης, μπορείτε να το δείτε εδώ.
Σε λίγο θα αναρτηθεί και ένα σχόλιο για τα όσα μας γράφει ο κ. Στάγκος...

ΧΕΝ
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη