18 Μαρ 2012

Στη Θεσσαλονίκη η Πρωτοβουλία για την αλλαγή του Συντάγματος...

Κάποιοι πολίτες δεν έμειναν μόνον στα λόγια και στην «υψηλή πολιτική» του καναπέ, αλλά αποφάσισαν να βγουν έξω και να προσπαθήσουν, με ίδια μέσα, να τα αλλάξουν όλα. Τουλάχιστον αποφάσισαν να αγωνιστούν, χωρίς ο δρόμος που επέλεξαν να είναι στρωμένος από τα καθεστωτικά ΜΜΕ ή από κάποιο....
κόμμα του πολιτικού συστήματος. Πολίτες μόνοι, με όλο το πολιτικό σύστημα απέναντι. Η γνωστή Πρωτοβουλία απλών πολιτών για την Ριζική Αλλαγή του Συντάγματος, συνεχίζει, συνεχώς αυξανόμενη και εμπλουτιζόμενη με νέα στελέχη από διάφορες γωνιές της Ελλάδας και όχι μόνο.

Μετά την επιτυχημένη πρώτη εκδήλωση που έκανε η Πρωτοβουλία αυτή στην Αθήνα στην αίθουσα της ΕΣΗΕΑ στις 13-2-2012, τώρα θα πραγματοποιήσει δεύτερη εκδήλωση στη Θεσσαλονίκη για τους πολίτες – μέλη της, από την Βόρειο Ελλάδα.

Συγκεκριμένα, την Κυριακή 25-3-2012 και ώρα 12 το μεσημέρι, μετά την παρέλαση, θα γίνει εκδήλωση στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Θεσσαλονίκης (Αριστοτέλους 32), όπου έχουν προσκληθεί οι πολίτες από τη Βόρειο Ελλάδα, που έχουν προσυπογράψει τη σχετική διακήρυξη της πρωτοβουλίας.

Θα γίνει μια εισήγηση του εκ των ιδρυτικών μελών κ. Νίκου Τσάμη και θα συζητηθούν τα θέματα:    
- Η ανάγκη για Ριζική Συνταγματική Αλλαγή με επίκεντρο τους έξι (6) άξονες που περιέχονται στη διακήρυξη.
- Η προετοιμασία σχεδίου νέου Συντάγματος και η στρατηγική για Λαϊκή Συντακτική Εθνοσυνέλευση.
- Προτεινόμενες ιδέες για το οργανωτικό σχήμα και τις επόμενες δράσεις.

Για περισσότερες πληροφορίες www.neosyntagma.net και facebook.com/groups/neosyntagma



 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη