14 Μαρ 2012

Κοίτα να δεις που δεν δουλεύονται οι Κουτόφραγκοι !

του Φώτη Μακρίδη
"Ψηφίζουμε τώρα το βάρβαρο μνημόνιο 2, γιατί δεν μπορούμε να κάνουμε αλλιώς, αλλά μη δίνετε σημασία, όταν βγούμε θα κάνουμε δικά μας πράγματα, που θα σας ανακουφίσουν", έλεγε πριν τη δύσκολο απόφαση ο Σαμαράς.

Αλλά η μαγκιά δεν πέρασε. Έπεσαν πάνω του όλοι οι "εταίροι" και του ΄δωσαν να καταλάβει. "Τι ΄ναι αυτά που λες ρε μάστορα;" του είπαν ομόφωνα. "Θα δώσεις στους Έλληνες όλες τις πικρές δόσεις, σου απαγορεύουμε την ..
παραμικρή ανακούφιση". Και τον έβαλαν να υπογράψει υπέυθυνη δήλωση με κείμενο που έλεγε "εντάξει, δεν θα επιτρέψω την παραμικρή ανακούφιση, αλλιώς θα με στείλετε για αποκεφαλισμό στο διεθνές δικαστήριο".


"Εντάξει, το καταλαβαίνω ότι είναι τραγικό και εξευτελιστικό να χάνουν τα λεφτά τους οι Έλληνες κάτοχοι ομολόγων, που πίστεψαν στο κράτος και το στήριξαν και τώρα χάνουν το 54% των χρημάτων τους, αλλά κάντε τουμπεκί: θα τη βρούμε την άκρη, μόνο μη μας πάρουν χαμπάρι οι Ευρωπαίοι", έλεγε ο Βενιζέλος, κλείνοντας πονηρά το μάτι στους Έλληνες μικρο-κατόχους ομολόγων.
Αλλά ούτε αυτουνού η μαγκιά πέρασε.
Τον άρπαξαν απ΄το γιακά οι εταίροι και του ξηγησαν το όνειρο.
"Τι 'ναι αυτά που λες Βαγγελάκη αγόρι μου; Για μαλάκες μας περνάς; Φυσικά και δεν θα αποζημιωθούν οι μικροομολογιούχοι! Σε τα μας οι πονηριές ρε;"
Κι έτσι, κι ο Βαγγέλης έμεινε με την προσπάθεια να δουλέψουμε τους Κουτόφραγκους στο χέρι..

Τα πράγματα είναι απλά: Η διάθεση των εταίρων μας είναι απόλυτα και μόνο τιμωρητική. Θέλουν να δείξουν σε όλο τον κόσμο, τι παθαίνουν όσοι σκέφτονται να μην πληρώσουν τις δόσεις τους στα αφεντικά τους τους τραπεζίτες. Έχουν οργανώσει την φτωχοποίηση της Ελλάδας, τόσο καλά, που έτσι και ξεχαστεί αύριο ένας Πρωθυπουργός ή Υπουργός και δώσει 5 ευρώ αύξηση στο επίδομα ανεργίας, θα τον εκτελέσουν! Τα πράγματα είναι ξεκάθαρα: "Θα σας πάμε μέχρι τον πάτο, μέχρι τα 2.000.000 ανέργους και μισθούς 200 ευρώ και σας παρακολουθούμε. Μην τολμήσετε να προσπαθήσετε να ξεφύγετε απ΄αυτό ! Τα επόμενα χρόνια μόνο θα παίρνετε από τον λαό. Δεν θα δώσετε τ-ί-π-ο-τ-ε-. Εεεεπππ, τι πας να δώσεις εσύ ρε καριόλη; Σε βλέπω!!!"
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη