12 Μαρ 2012

Θα αδιαφορήσει για τη βάση της η ΝΔ ακόμη μια φορά;

Κάποιοι τρίβουν τα χέρια τους από ικανοποίηση με τη διαγραφή του πρώτου, επί σειρά εκλογών, βουλευτή της Α' περιφέρειας Θεσσαλονίκης, ελπίζοντας σε διανομή του ιματίων του. Βλέπουν μόνο μέχρι τη μύτη τους, είναι καιροσκόποι, έχουν άλλα στο πίσω μέρος του μυαλού τους ή έχουν έλλειψη πολιτικού αισθητηρίου;
Τα δύο τελευταία συμβαίνουν δυστυχώς. Κάποιοι σκάβουν συστηματικά το λάκκο του..
πρώτου σε ψήφους βουλευτή εδώ και πολύ καιρό. Και διαβεβαιώνουν την ηγεσία, ότι οι απώλειες θα είναι μικρές κι ότι η "πανστρατιά" μπορεί να προχωρήσει και χωρίς τον Γκιουλέκα.
Τους 53.144 τους ρώτησαν ή αδιαφορούν για τη γνώμη τους;


Άνθρωποι που δεν τους γνωρίζει ούτε το 1% των νεοδημοκρατών της Θεσσαλονίκης, βάζουν συνεχώς τρικοπλοδιές στον πρώτο των πρώτων.
Βάζουν τα δικά τους, τελείως προσωπικά ζητήματα (θα τα βγάλουμε στη φόρα εν καιρώ κι αν χρειαστεί) με τον Κώστα Γκιουλέκα, πάνω από τη συσπείρωση του κόμματος και σκέφτονται να διώξουν 53.144 ψηφοφόρους σε άλλους δρόμους.
Έγιναν οι όψιμοι Νεοδημοκράτες, που έλλειπαν από παντού και "έγλειφαν" το ΠΑΣΟΚ για ένα ρουσφετάκι, Σαμαρικότεροι του Γκιουλέκα, που ήταν η εμπροσθοφυλακή του νυν προέδρου της ΝΔ, στη Θεσσαλονίκη και του έφερε δεκάδες χιλιάδες ψήφους. 
Λοιπόν,
ας καταλάβουν στη Συγγρού, ότι χωρίς  τον πρώτο σε σταυρούς βουλευτή, η ΝΔ στη Θεσσαλονίκη του Βενιζέλου, με αντίπαλο το ΠΑΣΟΚ του Θεσσαλονικάρχη Βενιζέλου, θα καλύψει τη διαφορά των 33.000 σταυρών του 2009, του Αγίου ...ανήμερα. Πάντως όχι του Αγίου Σωσίπατρου, που γιορτάζει τις 29 Απριλίου 2012.

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη