25 Μαρ 2012

Εδοξάσθησαν κρυπτόμενοι

Εδοξάσθησαν και σήμερα οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και λοιπών δημοκρατικών παρατάξεων Θεσσαλονίκης, αφού κανείς τους δεν έκανε δημόσια εμφάνιση.
Διπλό το κέρδος: γλίτωσαν τα νεράντζια και
δήλωσαν "συμμόρφωση" στα "αφεντικά", που εκνευρίζονται από..
ό,τι θυμίζει ή μυρίζει Ελλάδα, πατρίδα, έθνος, Μακεδονία και λοιπές έννοιες στις οποίες έχουν αλλεργία τα λαμόγια.
Κορόιδα είναι; Έτσι και τολμήσεις να μιλήσεις για Ελλάδα και Μακεδονία, κόβεται η επιχορήγηση, μένεις άνεργος και στα αζήτητα, τραβολογιέσαι στα δικαστήρια, γίνεσαι αντικείμενο χλευασμού...
ενώ αν απαντήσεις θετικά στην ερώτηση "γίνεσαι Τούρκος Διάκο μου την πίστη σου να αλλάξεις;", γίνεσαι αυλικός, αποκτάς εργασία, λεφτά, φήμη, στήριξη από το σύστημα.
Εσύ διαλέγεις.
Αν είσαι λιγδιάρης, που λες "80 χρόνια θα ζήσουμε, ας αρπάξουμε ό,τι μπορούμε" καις καμμιά ελληνική σημαία για να δείξεις την υποταγή σου στον βιαστή σου, βαφτίζεις τους άλλους "εθνικιστές" και τον εαυτό σου "προοδευτικό", κάνεις και την αδερφή κι όλα πάνε καλά.
Αν πάλι είσαι "ιδεολόγος", τραβολογιέσαι καμιά διακοσαριά φορές στα δικαστήρια, χάνεις δουλειές και αξιώματα, βλέπεις τα σαλιγκάρια να λασπολογούν εναντίον σου, πουλώντας προοδευτισμό και αριστερισμό, ενώ ζουν από τα αποφάγια των Αμερικανικών ιδρυμάτων, αλλά έχεις καθαρό βλέμμα.
Μπορείς να κοιτάς τα παιδιά σου στα μάτια, μέχρι το τέλος της ζωής σου.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη