8 Μαρ 2012

Είμαστε όλοι ΑΠΟΕΛ !

Επική πρόκριση ΑΠΟΕΛ 
Αυτό δεν έχει ξαναγίνει… Κυπριακή ομάδα στις οχτώ καλύτερες της Ευρώπης!!! Ο ΑΠΟΕΛ κατάφερε το ακατόρθωτο και πήρε τη σπουδαία πρόκριση απέναντι στη μεγάλη Λιόν. Οι ποδοσφαιριστές του Ιβάν Γιοβάνοβιτς έβγαλαν και τη ψυχή τους στο χορτάρι του ΓΣΠ και δίκαια πανηγυρίζουν τη πρόκριση μαζί με ..
τους 21.701 οπαδούς του ΑΠΟΕΛ, αλλά και τις τόσες δεκάδες χιλιάδες φίλους της ομάδας που είδαν το παιχνίδι από την τηλεόραση.

Είχε ψυχή και στη παράταση 
Στην ημίωρη παράταση οι ποδοσφαιριστές του ΑΠΟΕΛ παρουσιάστηκαν αρκετά κουρασμένοι, ωστόσο είχαν τα ψυχικά αποθέματα, παρά την αποβολή του Μαντούκα στο 115’ και άντεξαν τη πίεση που άσκησε η Λιόν, χωρίς μάλιστα να απειληθεί ουσιαστικά η εστία του Χιώτη. Αντίθετα ήταν το ΑΠΟΕΛ που είχε την ευκαιρία να πετύχει περισσότερα τέρματα, εάν και πάλι οι παίκτες του κ. Γιοβάνοβιτς είχαν πιο καθαρό μυαλό οι επιθετικοί του. 

Ο Χιώτης τον έστειλε στους “8″ 
Στη διαδικασία των πέναλτι ο Διονύσης Χιώτης έδειξε τη μεγάλη του κλάση και με δύο αποκρούσεις έστειλε το ΑΠΟΕΛ στο οχτώ του Champions League. Ο Ελλαδίτης πορτιέρο φάνηκε άτυχος στην εκτέλεση του Λισάνδρο Λόπες, όταν η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι και ακολούθως στο σώμα του για να καταλήξει στα δίκτυα, ωστόσο στη συνέχεια απέκρουσε τα πέναλτι των Λακαζέτ και Μπάστος στέλνοντας όλο τον κόσμο στους εφτά ουρανούς.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη