7 Μαρ 2012

Στη Βόρεια Ελλάδα ρίχνει το βάρος ο Σαμαράς

Η αρχή έγινε με τη σοφή επιλογή του έμπειρου, κορυφαίου δημοσιογράφου Χρήστου Νικολαϊδη, ο οποίος έδωσε αυτό που έλλειπε στην τοπική Ν.Δ.
Στη συνέχεια ακολούθησε η δέσμευση Σαμαρά, για το Υπουργείο Μακεδονίας-Θράκης. Την...
αμφισβήτησαν πολλοί.
Όμως, ο Πρόεδρος της Ν.Δ. έκανε το κάτι παραπάνω: Συνέστησε ειδική Γραμματεία Μακεδονίας-Θράκης στην οποία τοποθέτησε τον Θόδωρο Καράογλου, με σκοπό να προετοιμάσει το έδαφος, ώστε όταν και αν γίνει κυβέρνηση η Ν.Δ. να υπάρχει πλήρες πλάνο δράσης για το αναβαθμισμένο Υπουργείο, που θα ξανασυσταθεί. Κάτι σαν προθέρμανση δηλαδή.
Σήμερα, με απόφαση του Α.Σαμαρά, τοποθετήθηκε η ικανότατη δικηγόρος Άννα Ευθυμίου, ως εκπρόσωπος τύπου Βόρειας Ελλάδας, για να περνάει τη γραμμή του κόμματος στα θέματα που ενδιαφέρουν τη Βόρεια Ελλάδα.
Η Άννα Ευθυμίου, δεν έχει καμία οργανωτική εμπλοκή με τον Χρήστο Νικολαϊδη, που είναι ο εκπρόσωπος τύπου της Δ.Ε. Θεσσαλονίκης.

Καλά τα σημάδια για το ειδικό ενδιαφέρον του κ.Σαμαρά, ελπίζουμε να συνεχίσει να το δείχνει όταν και αν γίνει και Πρωθυπουργός. Γιατί, τα ίδια μας έλεγε κι ο Παπανδρέου, για "αναβάθμιση", αλλά η πρώτη του κίνηση ήταν να καταργήσει του Υπουργείο Μακεδονίας-Θράκης !
Εμείς θα είμαστε εδώ -Θεού θέλοντος και ...καιρού επιτρέποντος- να αποδώσουμε τα εύσημα ή τα γιαούρτια αν χρειαστεί. Πώς το λένε οι Κύπριοι; "Δεν ξεχνώ".

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη