28 Μαρ 2012

"Στηρίζουμε Ελλάδα, στηρίζουμε Κεντρική Μακεδονία"

Ποιός το λέει;

Σχολιάζοντας πρόσφατα δημοσιεύματα που αναδεικνύουν τη Θεσσαλονίκη σε πρωτεύουσα των σχολικών εκδρομών, ο...
Αναπληρωτής Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Διονύσης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Η επίσκεψη στη Θεσσαλονίκη περισσότερων από 5.000 μαθητές είναι για μας μια ηθική δικαίωση. Δικαίωση διότι πρώτοι είχαμε επισημάνει στο Υπουργείο Παιδείας την ανάγκη να προτιμηθούν οι ελληνικοί προορισμοί για τις πολυήμερες σχολικές εκδρομές.

Στηρίζουμε Ελλάδα, στηρίζουμε Κεντρική Μακεδονία. Η κρίση είναι η ευκαιρία για να πιστέψουμε στα συγκριτικά πλεονεκτήματα της χώρας μας και να αναδείξουμε τις ομορφιές της, στηρίζοντας παράλληλα την ελληνική οικονομία που δοκιμάζεται σκληρά. Ήδη τα μηνύματα των ξένων επισκεπτών είναι θετικά, ιδιαίτερα από τις χώρες της Ανατολικής Ευρώπης και τη Ρωσία. Είμαι βέβαιος πως θα υπάρξει ανάκαμψη του τουριστικού ρεύματος και από τη Γερμανία. Την ώρα μάλιστα που στο εξωτερικό αυξάνουν οι φωνές υποστήριξης και προβολής της πατρίδας μας, πρέπει και εμείς οι ίδιοι να ενώσουμε τις δυνάμεις μας, να δράσουμε συλλογικά και να στηρίξουμε πρώτοι το εγχώριο τουριστικό προϊόν.

Είναι καιρός τα νέα παιδιά να γνωρίσουν τις ομορφιές και τον πολιτισμό της Ελλάδας μας. Μόνο αν αγαπήσουμε τον τόπο μας θα μπορέσουμε να βγούμε από τα αδιέξοδα, οικονομικά και πολιτικά. Ο τουρισμός είναι η βαριά βιομηχανία μας και εκεί πρέπει να επενδύσουμε. Κανείς ξένος δεν θα επιλέξει την Ελλάδα, αν πρώτα δεν την επιλέξουμε εμείς».

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη