31 Μαρ 2012

Ημερίδα της Δράσης στη Θεσσαλονίκη

Ημερίδα της Δράσης, που θα κατέβει στις εκλογές μαζί με τη Φιλελεύθερη Συμμαχία του Γρηγόρη Βαλλιανάτου
Η εντυπωσιακή προσέλευση του κοινού και οι εύστοχες ερωτήσεις του απλού κόσμου στο τέλος των ομιλιών ήταν τα δυο στοιχεία που χαρακτήρισαν την ημερίδα της Δράσης στο συνεδριακό κέντρο..
της Τράπεζας Πειραιώς στη Θεσσαλονίκη, νωρίτερα σήμερα. Η ημερίδα, με θέμα τη "Σωτηρία και Ανάπτυξη της Επιχειρηματικότητας στην Ελλάδα", φιλοξένησε στο πάνελ καταξιωμένους επαγγελματίες και μάνατζερ της πόλης, αλλά και από την Αθήνα. Ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης χαιρέτησε ένθερμα και δήλωσε την υποστήριξή του. Η ταυτόχρονη παρουσία των κ. Ανδρέα Ανδρεάδη, προέδρου του ΣΕΤΕ και της Σάνη Α.Ε., Παναγή Βουρλούμη, πρώην Προέδρου και Δ/τος Συμβούλου του ΟΤΕ, Νίκου Ευθυμιάδη, προέδρου επί τιμή του Σ.Β.Β.Ε. και Στέφανου Τζιρίτη, Προέδρου και Δ/τος Συμβούλου της εταιρίας ISOMAT Α.Ε. Τη συζήτηση συντόνισε ο Αντιπρόεδρος της Δράσης και υποψήφιος στο Ν. Δράμας, Αντύπας Καρίπογλου.

Η Δράση επενδύει στην επιχειρηματικότητα, ως τη μόνη διέξοδο από την κρίση που βιώνουμε. Είναι ο τρόπος για να μειώσουμε το τερατώδες κράτος και να δημιουργήσουμε νέο πλούτο. Είναι η μέθοδος για να επιτύχουμε τη νέα συλλογικότητα που τόσο χρειαζόμαστε. Είναι ο δρόμος να ανακτήσουμε την αυτοπεποίθηση που απαιτείται, ώστε να αναμορφώσουμε την εικόνα της Ελλάδας που έχουμε οι ίδιοι για τον εαυτό μας, αλλά και η εικόνα που έχουν οι ξένοι για εμάς. Η θετική σκέψη και η άμεση, δημιουργική αντίδραση ήταν τα κοινά στοιχεία των ομιλιών του λαμπρού πάνελ που τίμησε την ημερίδα με την παρουσία του. Είναι τα στοιχεία που ανέδειξε και ο πρόεδρος της Δράσης, Στέφανος Μάνος.

Επίσης τόνισε, για μια ακόμη φορά, ότι η Δράση θα συμμετάσχει στις εκλογές και μάλιστα παρουσίασε κάποιους από τους υποψηφίους που θα στελεχώσουν τα ψηφοδέλτια του κόμματος. Σκοπός της Δράσης είναι να φέρει τη λογική στο δημόσιο λόγο. Να δώσει τη δυνατότητα έκφρασης στους συμπολίτες μας που θέλουν να τα καταφέρουν στηριζόμενοι στις δικές τους δυνάμεις. Να σταματήσουμε με τα λόγια και να ξεκινήσουμε τη δράση.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη