19 Μαρ 2012

ΟΤΑΝ Ο ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΣ ΠΡΟΒΑΛΛΕΤΑΙ ΩΣ ΘΥΜΑ…

Ιδού ένας ακόμη λόγος να ποινικοποιηθεί η ΑΡΝΗΣΗ της γενοκτονίας!

Οι Τούρκοι είναι ο μεγαλύτερος εχθρός των Ελλήνων. Οι γενοκτόνοι, οι αμετανόητοι απόγονοι του ναζιστή Κεμάλ. Οι Τούρκοι βρίσκονται στα παράλια του Αιγαίου σήμερα, εξαιτίας των ..
γενοκτονιών.

Διαβάστε και φρίξτε με το θράσος των απογόνων του φασίστα Κεμάλ! Διαβάστε και βάλτε καλά στο μυαλό σας τις επόμενες γραμμές. Είναι κοινοί Τούρκοι πολίτες. Όχι το βαθύ κράτος που μας λένε οι διάφοροι θολοαριστεροί κουλτουριάρηδες του ΣΥΡΙΖΑ, της Ρεπούσιας ΔΗΜΑΡ και των λοιπών Μπουταρικών δυνάμεων:

Το Συμβούλιο πόλης του Ερζερούμ στα πλαίσια των εκδηλώσεων που διοργανώνει εντός της εβδομάδας απελευθέρωσης της πόλης, οργάνωσε και ένα συνέδριο με θέμα το ¨Αρμενικό ζήτημα¨ και με σκοπό την συνειδητοποίηση και την ενημέρωση των νέων. Στην εκδήλωση που έγινε στην μπλέ αίθουσα του πανεπιστημίου Ατατούρκ και μετείχαν εκατοντάδες νέοι, ο καθηγητής Ερόλ Κιουκτσίογλου περιέγραψε το Αρμενικό θέμα του χτες και του σήμερα.
 Η εκδήλωση άρχισε με φιλμ από τις σφαγές που έκαναν οι Αρμένιοι σε βάρος των Τούρκων. Στο τέλος προβλήθηκαν βίντεο από το Ναγκόρνο Καραμπάχ του Αζερμπαϊτζάν με το μεγάλο ανθρώπινο δράμα και την σφαγή του Χότζαλι, ενώ κάποιοι δεν μπόρεσαν να συγκρατήσουν τα δάκρυα τους.
Περισσότερα στο http://tourkikanea.gr/
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη