14 Μαρ 2012

Οι καμένοι κι ο Καμένος

Γράφει η Δημοσιογράφος Κατερίνα Νικολάου

Αλήθεια είναι να απορεί κανείς ποιον πείθει μια πολιτική προσπάθεια της οποίας ο τίτλος θα μπορούσε να είναι «Άλλαξε ο Μανωλιός κι έβαλε τα ρούχα του αλλιώς». Ο λόγος φυσικά για τον κομματικό σχηματισμό του Πάνου Καμένου, ο οποίος μόνο νέος δεν μπορεί να χαρακτηριστεί, αφού αποτελείται από αποστατούντες από την Νέα Δημοκρατία βουλευτές των οποίων η στάση μόνο ερωτηματικά δημιουργεί.
Οι εν λόγω βουλευτές φαίνονται να...
ήταν μήνες πριν «στον πάγο» από τον Αντώνη Σαμαρά ενώ στις τοπικές κοινωνίες από τις οποίες προέρχονταν ήταν κοινό μυστικό η μη επανεκλογή τους, με πολλούς να φαίνονταν καμένα χαρτιά πριν ακόμα την περίφημη ψηφοφορία. Μάλιστα δεν λείπουν από την λίστα και βουλευτές που τον τελευταίο καιρό έτρεμαν να κυκλοφορήσουν στις περιφέρειές τους αφού τα γιαούρτια καραδοκούσαν.
Στην περίοδο αυτή, που η ανανέωση στα πολιτικά κόμματα είναι sinequanon συνθήκη για την επιβίωσή τους στο πολιτικό σκηνικό, το να προσπαθείς με μπαγιάτικα υλικά να φτιάξεις φρέσκια πίτα είναι τουλάχιστον αφελές. Και αυτό ισχύει για όλους τους πολιτικούς σχηματισμούς υπάρχοντες και σε εμβρυακή κατάσταση
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη