12 Μαρ 2012

Ραγκούσης στα χνάρια Καμμένου !

Ενδιαφέρουσα κίνηση από τον Γιάννη Ραγκούση, που έχει ακόμη πολύ αξόδευτο πολιτικό κεφάλαιο.
Ο αναπληρωτής υπουργός του ΠΑΣΟΚ συγκροτεί «Ρεύμα Ανανέωσης» και..
 ανοίγει διάλογο με τους φίλους και τα μέλη του ΠΑΣΟΚ μέσω διαδικτύου. 
«Η πρωτοβουλία αυτή για να συγκροτηθεί Ρεύμα Ανανέωσης εκδηλώνεται σήμερα, σεβόμενη τις προτεραιότητες της χώρας. Είχα.. επανειλημμένα τονίσει ότι πριν από κάθε συζήτηση για τα θέματα της παράταξης, προηγείται η ολοκλήρωση του PSI και της δανειακής σύμβασης. Και αυτό ήταν αυτονόητο, γιατί η πρωτοβουλία μας αφορά πάνω από όλα την χώρα και τις στρατηγικές της προτεραιότητες» αναφέρει χαρακτηριστικά ο Γ. Ραγκούσης. 
 Ο αναπληρωτής υπουργός Άμυνας επισημαίνει επίσης ότι η κίνηση αυτή έγινε μετά τις εσωκομματικές διαδικασίες υποψηφιοτήτων για να μην υπάρξει καμιά παρερμηνεία. «Και αυτό γιατί ακριβώς η πρωτοβουλία μας δεν αφορά την ηγεσία του κόμματος, αλλά το αξιακό και πολιτικό μέλλον της δημοκρατικής παράταξης και την ανανέωση του πολιτικού συστήματος». 
 Χρησιμοποιεί μια φράση του Ευ. Βενιζέλου (πάτος στο βαρέλι) για να τονίσει την αναγκαιότητα αλλαγής του πολιτικού συστήματος. «Είναι αλήθεια ότι το πολιτικό σύστημα, όπως διαμορφώθηκε στη Μεταπολίτευση, δεν μπορεί να εγγυηθεί την υιοθέτηση και την υλοποίηση των αλλαγών που έχει ανάγκη η χώρα. Μόνο η επαναθεμελίωσή του και η ριζική του ανανέωση μπορούν να ανοίξουν το δρόμο για την έξοδό μας από την κρίση. Και μόνο έτσι θα αποκτήσει πάτο το βαρέλι». 

Μάλιστα ο Γιάννης Ραγκούσης δημιούργησε και ειδική ιστοσελίδα με τίτλο proxorame.gr προκειμένου να υπάρξει διάλογος με τους φίλους και τα μέλη του ΠΑΣΟΚ
δείτε την από την Πέμπτη: www.proxorame.gr 
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη