14 Μαρ 2012

......πιάστηκαν να τα..τσεπώνουν !!

ΔΥΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΙΚΑ ΣΤΕΛΕΧΗ του ΥΠΟΥΡΓΕΪΟΥ,  ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΚΑΝ   επ` αυτοφώρω !
( δυό  Αλήτες,   λέει ο Βλάσης Γωγούσης , πιάστηκαν να τα..τσεπώνουν !!)
Πρωϊνό δελτίο ειδήσεων του MEGA :  Το άκουσα με τα` αυτιά μου και άναψαν τα….
λαμπάκια μου !
 « Μέχρι να τελεσιδικίσει η υπόθεση ,ισχύει το τεκμήριο της αθωότητας !!!!! »
 Το είπε ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΕΑΣ για δυό διευθυντικά στελέχη του Υπουργείου ……Ανάπτυξης και ανταγωνιστικότητας που τάρπαξαν χθές μεσημεριάτικα έξω από την  έξοδο του ΜΕΤΡΟ  ΚΕΡΑΜΙΚΟΥ.
Σημαδεμένα τα 120.000 ΕΥΡΩ, τους τάδωσε ο ΑΡΗΣ ΜΑΡΚΟΥ επιχειρηματίας , που τον τυραννούσαν οι υπάλληλοι του Υπουργείου  εφτά  χρόνια ( ναι καλά διαβάσατε ,εφτά  ολόκληρα χρόνια ) εμποδίζοντας μια νόμιμη επιδότηση που  ,γιατί δεν τους …λάδωνε.
Στην αρχή ζητούσαν 7οο.οοο ΕΥΡΩ,, στο τέλος …κατέβηκαν στις 120.000 , ο ΜΑΡΚΟΥ είπε «ναι» , πήγε στην Αστυνομία, σημαδεύτηκαν τα λεφτά  , μόλις τα  τσέπωσαν  ,τους …μπαγλάρωσαν οι αστυνομικοί επί τόπου !!!
 Έτσι απλά, πεζοδρομιακά σας τα περιγράφω , γιατί τις κόσμιες εκφράσεις τις ¨φυλάω¨για τους έντιμους, τους αξιοπρεπείς συνέλληνες. Για τους αχρείους ,τους λωποδύτες, τους κλέφτες, τους απατεώνες, τους ληστές, τους επιλήσμονες, αυτή τη γλώσσα θα χρησιμοποιώ και πολύ τους πάει !
 Ο προβληματισμός μου είναι σε  ποια γλώσσα να μιλώ σε κάποιους μεγαλοδημοσιογράφους , που ενώ αναφέρονται σεεπ` αυτοφόρω συλλαμβανομένους καταχραστές, μεγαλοφοροφυγάδες , μεγαλοαπατεώνες ,    βιαστές , παιδεραστές ,  θυμούνται τα :
  « Αθώος μέχρις αποδείξεως του αντιθέτου » ,το « τεκμήριο της αθωότητας » , το « καλύτερα να αθωωθούν 10 ένοχοι παρα να καταδικαστεί ένας αθώος » ( άλλο πάλι τούτο, !)  και  τα περιβόητα « προσωπικά δεδομένα » !!
Κρύβουν τα πρόσωπα των εγκληματιών, των μεγαλοκαταχραστών , των εκβιαστών και των απατεώνων η τα καλύπτουν  με …. «μωσαϊκό» , για να μην τους εκθέσουν  και αποσιωπούν τα ονόματά τους  , όταν κοτζάμ ΤΡΩΣ ΚΑΝ τον αποθανάτιζαν οι απανταχού στον πλανήτη κάμερες με χειροπέδες- με μόνη την μαρτυρία μιας κυρίας !!
 Και σας ρωτώ ,αγαπητοί μου αναγνώστες : ποιοι εισηγούνται τους παραπάνω νόμους;, οι έντιμοι, οι αγνοί, οι αθώοι; η οι …. αμαρτωλοί που σπεύδουν να προστατεύσουν τον …. πισινό τους - αν - ω μη γένοιτο- βρεθούν οί ίδιοι οι η συνεργάτες τους σε δύσκολη θέση ; 
Και τώρα θα σας πω τι  θάθελα εγώ να γίνει αύριο, πρωί  – πρωί , μ` αυτά τα δυο καθάρματα που πιάστηκαν  επ`  αυτοφώρω ! . 

1)  Παραπομπή     και ΕΚΔΙΚΑΣΗ   ΑΥΘΗΜΕΡΟΝ  στο αυτόφωρο  , ΧΩΡΊΣ  ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΝΑΒΟΛΉΣ της δίκης   για όποιον  δήποτε  λόγο !
     2) Σε περίπτωση καταδίκης
Α)   ΑΜΕΣΟΣ ΕΓΚΛΕΙΣΜΌΣ  ΣΤΙΣ  ΦΥΛΑΚΈΣ, τμήμα ποινικών κρατουμένων ).
Β )  Αυθημερόν ΑΠΟΛΥΣΗ από τη θέση του στο Δημόσιο.
Γ)   ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΑΠΟΜΠΕΥΣΗ  ( π.χ.Πλατεια  Συνταγματος  ,Πλατεία  Αριστοτελους κ,λ,π,  ,ναι ,   όπως γινόντανε  στον  Νόμο 4.000 «περί τεντιμποϊσμού , ναι μη γελάτε , μ`αυτά και με κείνα είδατε που καταντήσαμε !
 Δ ) ΜΠΛΟΚΆΡΙΣΜΑ  των περιουσιακών στοιχείων  και των τραπεζικών λογαριασμών ( των  ιδίων  και των συγγενών τους  1ου βαθμού)
 Ε ) Προβλεπόμενη ποινή ( ανεξαρτήτως ποσού ) ΚΑΘΕΙΡΞΗ!
 Λέω : «ανεξαρτήτως ποσού » ,διότι αλλιώς θα έχουμε φαινόμενα τύπου :               « ΟΛΙΓΟΝ ….ΕΓΚΥΟΣ » !!!.
Υστερόγραφο : Σε περίπτωση  εφέσεων και  αναιρέσεων  στον Άρειο Πάγο  και μέχρι της έκδοσης αμετάκλητης απόφάσης ,ο ΕΠΙΟΡΚΟΣ να παραμένει προφυλακισμένος .
Τι είπατε;; σας θυμίζει….κόλαση , ε , και  , στην κόλαση δεν πάνε οι αμαρτωλοί;, πιο αμαρτωλοί από τους χθεσινούς υπάρχουνε;; ;

ΟΧΙ ,πέστε μου, ένα, δύο ,τρία τέτοια περιστατικά να αντιμετωπισθούν έτσι, εξοντωτικά ,  δεν θα εξαφανιστούν  τα πάσης φύσεως ….ΛΑΔΩΜΑΤΑ και ΦΑΚΕΛΛΑΚΙΑ ;;.

Σημ. Βασική  προϋπόθεση επιτυχίας της   « προτάσεως…. ΓΩΓΟΥΣΗ » ,  είναι  –η   ΑΡΣΗ της ΑΣΥΛΙΑΣ των ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ !
Αναμένω σχόλια και….. αντιπροτάσεις !

Βλάσης Γωγούσης, Ιατρός
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη