14 Μαρ 2012

Και Άγιο Κυπριανό έχω !!!

Μετά το λύσιμο της μαγείας, με τους γνωστούς παπατζήδικους τρόπους, μετά τις επιχειρήσεις ροζ τηλεφώνων, μετά τις τηλεμαντεψιές 1,89 ευρώ/λεπτό, ο Νίκος Χορταρέας, πουλάει ..."θαυματουργή" εικόνα στο TV THESSALONIKI. Για πάσα νόσο φυσικά η εικόνα, από ...πονοκέφαλο όπως λέει ο αστρολόγος, μέχρι τα θέματα της ειδικότητάς του, δηλαδή τη..
"γλωσσοφαγιά", το "μάτι" και τις λοιπές μπούρδες των τσαρλατάνων, όπως ο Νικόλας που έχασε πρόσφατα τη FERRARI του, λόγω οικονομικών προβλημάτων.
Τώρα, το ΄ριξε στις τηλεπωλήσεις κι αυτός, αλλά με τον χειρότερο τρόπο, που δεν είναι μόνο γραφικός, αλλά και επικίνδυνος.
Τώρα, πώς συνδυάζεται η "θρησκεία μας, που είναι η καλύτερη του κόσμου", με την αστρολογία του παραμυθατζή και "η δύναμη της θαυματουργής εικόνας του Αγίου Κυπριανού", με το λύσιμο της βασκανίας, μόνο ο Χορταρέας το ξέρει.

Θλίψη και αηδία προκαλεί πλέον η τηλεόραση, με όλους αυτούς τους παπατζήδες τηλεπωλητές που πουλάνε αέρα κοπανιστό στους αφελείς και δυστυχείς και κυρίως -αυτό είναι το θέμα- μεσαιωνικό σκοταδισμό.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη