14 Μαρ 2012

Ποινικές διώξεις για το σχέδιο δολοφονίας Καραμανλή

Oι διάφοροι λαμογιοσαχλαμάρες πού χλεύαζαν τις σχετικές πληροφορίες που κρύβονται;
Στην άσκηση ποινικής δίωξης κατά αγνώστων για το σχέδιο δολοφονίας κατά του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή κατέληξαν οι εισαγγελικές αρχές, ύστερα από πολύμηνη εισαγγελική έρευνα. 
Οι εισαγγελικές αρχές επιβεβαίωσαν το σχέδιο αποσταθεροποίησης της χώρας στα πλαίσια του οποίου εντάσσονταν η δολοφονία του..
πρώην πρωθυπουργού. 
Το συγκεκριμένο σχέδιο είχε καταγγελθεί μέσα από δημοσιεύματα του Τύπου τον περασμένο Ιούνιο. 
Η άσκηση ποινικής δίωξης κατά αγνώστων έγινε για: 
-Προπαρασκευαστικές πράξεις εσχάτης προδοσίας (συνομωσία) σε διατάραξη ομαλής λειτουργίας του πολιτεύματος και σε αποστέρηση του πρωθυπουργού από την ενάσκηση της εξουσίας που του παρέχει το Σύνταγμα. 
Η εισαγγελική έρευνα διενεργήθηκε από τον εισαγγελέα Σπύρο Ορνεράκη και εξετάστηκαν ως μάρτυρες αξιωματικοί της ΕΥΠ, πρώην και νυν διοικητές της ΕΥΠ, αξιωματικοί της ελληνικής αστυνομίας και πρόσωπα από την ασφάλεια του τότε πρωθυπουργού. 
Σύμφωνα με τις καταγγελίες των δημοσιευμάτων η αποκάλυψη του σχεδίου ήρθε με έγγραφο των ρωσικών μυστικών υπηρεσιών που μιλούσαν για σχέδιο εξόντωσης του Κ. Καραμανλή. Η υπόθεση ανατέθηκε σε ανακριτή ο οποίος θα προσπαθήσει να εντοπίσει τα πρόσωπα που εμπνεύστηκαν και οργάνωσαν το συγκεκριμένο σχέδιο*.
(protagon.gr)

* Σχόλιο taxalia: Ο ανακριτής φυσικά και ΔΕΝ θα εντοπίσει τα πρόσωπα που εμπνεύστηκαν και οργάνωσαν το συγκεκριμένο σχέδιο. Μην το παρατραβάμε! Φτάνει όμως που καταλαβαίνει η ελληνικός λαός, τι γίνεται, εκεί στα ψηλά. Όλοι ξέρετε...
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη