3 Μαρ 2012

Έμεινε με τις κάρτες στο χέρι ο σύντροφος Μιχάλης...

Άτυχος ο φιλόδοξος νέος Πρόεδρος του Οργανισμού Λαϊκών Αγορών Θεσσαλονίκης (ΟΛΑΘ) Μιχάλης Πάππου. Ενάμισι μήνα σχεδόν μετά τον θορυβώδη (εδώ) διορισμό του (ΦΕΚ Υ.Ο.Δ.Δ. 23/20-1-2012), η διϋπουργική επιτροπή υπό τον αντιπρόεδρο Θ.Πάγκαλο, αποφάσισε, μεταξύ άλλων, την..
κατάργηση του Οργανισμού και την μεταφορά των αρμοδιοτήτων του στην Περιφέρεια Κ.Μ. (εδώ).
Μετά την επιθετική ομολογουμένως κομματική του διαδρομή, φάνηκε ότι δικαιώνονται οι «αγώνες»του. Γραμματέας Νεολαίας ΠΑΣΟΚ – του μηχανισμού του Άκη στην περίοδο της παρακμής, Δημοτικός Σύμβουλος Νεάπολης με τον Λαδόπουλο που τον εγκατέλειψε πρώτος για χάρη του Δανιηλίδη, Υποστήριξη Βενιζέλου το 2007, «μεταγραφή» στο Πολιτικό Γραφείο Σπύρου Βούγια από όπου αποχώρησε γρήγορα, άστεγος εσωκομματικά μέχρι που βρήκε πρόσφατα θαλπωρή στον μηχανισμό του Μ.Χρυσοχοϊδη. 
Ο Υπουργός Ανάπτυξης, που τόσο αναπάντεχα και επιθετικά προσπάθησε να διεκδικήσει την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, βρήκε στο πρόσωπο του φιλόδοξου Μ.Πάππου τον άνθρωπο που θα του κάνει μηχανισμό στη Θεσσαλονίκη και τον αντάμειψε με τη θέση του Προέδρου του ΟΛΑΘ. 
Πρώτο βήμα του νέου προέδρου, πέρα από τις όποιες άλλες κινήσεις του, ήταν να εκδώσει χιλιάδες κάρτ-βιζίτ και να τις μοιράσει σε όλους τους πωλητές των λαϊκών αγορών της πόλης. Ματαιοδοξία, πολιτική σκοπιμότητα ή και τα δύο ; 
Ότι και να ώθησε πάντως τον φιλόδοξο νεαρό σ΄αυτή την κίνηση, δεν έφερε το ποθούμενο αποτέλεσμα, γιατί όπως είπαμε ο ΟΛΑΘ καταργείται μαζί με τον πρόεδρό του. Τελικά τσάμπα οι κάρτες, ιδιαίτερα αν τις πλήρωσε από την τσέπη του (…) 

Πάρης Γκέκας
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη