2 Μαρ 2012

Στο ΩΝΑΣΕΙΟ με δύσπνοια ο Ισίδωρος Κούβελος

Ο κ. Κούβελος, επιχειρηματίας και σύζυγος της προέδρου της Δημοκρατικής Συμμαχίας, Ντ. Μπακογιάννη, μετέβη λίγο μετά τις 8 το απόγευμα σήμερα Παρασκευή, στο Ωνάσειο ..
νοσοκομείο, έχοντας παρουσιάσει συμπτώματα δύσπνοιας. Ο κ. Κούβελος είχε εισαχθεί ξανά στο Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο πριν από περίπου τρία χρόνια, οπότε και είχε υποβληθεί σε επέμβαση. Ο κ. Κούβελος βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες στο επίκεντρο της δημοσιότητας, μετά την αποκάλυψη, ότι εκείνος είναι το πρόσωπο, που μετέφερε το ένα εκατομμύριο ευρώ σε λογαριασμό Τράπεζας του εξωτερικού.
Νωρίτερα σήμερα, ο πρόεδρος της Επιτροπής "Πόθεν Έσχες" της Βουλής, Β. Αργύρης, ανακοίνωσε τα συμπεράσματα των ορκωτών ελεγκτών, ότι δηλαδή το εν λόγω ποσό δεν είχε δηλωθεί στη φορολογική δήλωσή του. Από τα στοιχεία, κρίθηκε όμως ότι δεν ήταν αδικαιολόγητη η αύξηση της περιουσίας του. 
Ο ίδιος, σε δήλωσή του, απέδωσε την μη δήλωση του τραπεζικού λογαριασμού στην εφορία, σε "εκ παραδρομής παράλειψη", καθότι "η διακίνηση του ποσού έγινε από ρευστοποίηση μετοχών των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής για τη συμμετοχή του στην αγορά ποσοστού σε υπό ναυπήγηση πλοίο". Ο κ. Κούβελος ζήτησε να επιληφθεί του θέματος ο εισαγγελέας, ώστε όπως είπε χαρακτηριστικά, να μπορέσει και ο ίδιος να αποδείξει τα προφανή.

πηγή: news247.gr
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη