26 Μαρ 2012

Ο ελληνικός λαός δεν θα παραπλανηθεί

Πλησιάζοντας στις εκλογές, που θα βάλουν επιτέλους ένα τέλος σε μια δραματική περίοδο για τον τόπο και θα σημάνουν την έναρξη μιας προσπάθειας αναγέννησης, πληθαίνουν και οι απόπειρες υπονόμευσης της επερχόμενης νίκης της Νέας Δημοκρατίας. Αυτό το στόχο επιχειρεί να υπηρετήσει και το...
ευκαιριακό κομματικό μόρφωμα του κ. Καμμένου.

Αλήθεια, τί πραγματικά πρεσβεύει και τι επιτυγχάνει η παρουσία του "κόμματος Καμμένου";

- Ο πολιτικός του λόγος είναι στεγνά καταγγελτικός. Δανεισμένος από το ρητορικό οπλοστάσιο της Αριστεράς, της οποίας συνιστά θλιβερό κακέκτυπο. Άλλωστε, δεν κρύβει την πρόθεσή του να συνεργαστεί με τον κ. Τσίπρα και την Αριστερά.

- Διαιωνίζει με λαϊκίστικες μεγαλοστομίες τις ψευδαισθήσεις για εύκολες λύσεις, συνεχίζοντας την καταστροφική τακτική του ΠΑΣΟΚ που μας οδήγησε στο χείλος του γκρεμού.

- Δεν παρουσιάζει καμία ρεαλιστική και υπεύθυνη πρόταση εξόδου από την κρίση.

- Κάνει χρήση της πιο κενής πατριδοκαπηλίας για να καρπωθεί τη δικαιολογημένη αγανάκτηση των πολιτών από το πλήγμα που δέχθηκε η εθνική μας αξιοπρέπεια από την πολιτική της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ (Δίστομο κλπ).

- Άλλωστε και ο τίτλος του κόμματός του "Ανεξάρτητοι Έλληνες" είναι ύβρις προς την τεράστια πλειοψηφία των Ελλήνων, που δεν θα τον ψηφίσουν, καθώς τους θεωρεί εξ αντιδιαστολής... εξαρτημένους!

- Επιχειρώντας να στερήσει την αυτοδυναμία από τη ΝΔ έρχεται αρωγός στις απέλπιδες προσπάθειες του ΠΑΣΟΚ να διασωθεί από τη δίκαιη τιμωρία. Τελικά προσφέρει «σωσίβιο» σε αυτούς που δήθεν πολεμά.

Ο ελληνικός λαός, όμως, δεν θα παραπλανηθεί. Απέναντι στις «σειρήνες» του λαϊκισμού και του καιροσκοπισμού θα επιλέξει με ευθύνη τη σίγουρη λύση για το αύριο. Οι προσπάθειες όσων και με όποιο προσωπείο σχεδιάζουν να στερήσουν από τη Νέα Δημοκρατία την αυτοδυναμία θα πέσουν στο κενό..
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη