22 Μαρ 2012

Η Πέμη Ζούνη μιλά στη Βάσω Λυκουρίνου για τα γιαούρτια στον Νταλάρα

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται αυτή την περίοδο η γνωστή ηθοποιός και πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Πέμη Ζούνη, καθώς σκηνοθετεί την παράσταση «Θα ρθεις» που κάνει σήμερα πρεμιέρα στο θέατρο Σοφούλη. Η κ. Ζούνη ήταν καλεσμένη στην εκπομπή της Δημοτικής Τηλεόρασης Θεσσαλονίκης «Πάρτε Θέση» και ..
μίλησε εκτός από την παράσταση και για την απόφασή της να εγκαταλείψει την πολιτική, τις επιθέσεις που δέχτηκε από ομάδες πολιτών αλλά και τις αντιδράσεις ενάντια στον Γιώργο Νταλάρα. «Η βία δεν δικαιολογείται. Τα περιστατικά αυτά εγώ τα αντιμετωπίζω με ψυχραιμία. Σε ένα περιστατικό που συνέβη πρόσφατα με νέους στην Αθήνα, αυτό που με στεναχώρησε δεν ήταν η επίθεση, αλλά η κατάληξη της κουβέντας. Όταν, αφού άκουσα τα παιδιά, στο τέλος τους είπα «εκλογές έρχονται, εκφραστείτε με αυτό τον τρόπο», μου απάντησαν «σιγά μη ψηφίσουμε. Αυτό με τσάκισε» ανέφερε η πρώην βουλευτής.

Σχολιάζοντας τις επιθέσεις ενάντια στο Γιώργο Νταλάρα, είπε: «Η βία προέρχεται από φασιστοειδή ένστικτα. Αν πάμε με τη νοοτροπία που επιβάλουν, που πετάνε καρέκλες, τότε και ‘γω δικαιούμαι να πετάξω τραπέζι ή μετά, αν ξεφύγουμε, ακόμη και ηλεκτροφόρα καλώδια. Που πάμε έτσι; Πότε διανοήθηκα εγώ επειδή δε γούσταρα κάποιον να ασκήσω βία; Δεν υπάρχει τέτοιο θέμα. Έχουμε άλλου είδους δύναμη επεμβάσεων και παρεμβάσεων, όχι έτσι».

Στην ερώτηση αν αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο επιστροφής της στην πολιτική, η κ. Ζούνη είπε: «Όχι. Αργότερα ίσως, θα δούμε. Παρίσταμαι όπου μπορώ και βοηθάω, αλλά ως πολίτης πλέον. Τέλος, η πρώην βουλευτής σχολίασε και την αλλαγή ηγεσίας στο ΠΑΣΟΚ, λέγοντας: «Καμία προσωπικότητα δεν είναι ίδια με την άλλη. Στην πράξη θα δείξει. Κάθε αλλαγή σε όποιο χώρο κι αν γίνεται, είναι μια νέα ματιά. Θα δείξει στην πράξη».

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη