6 Μαρ 2012

Ομόφωνα (σχεδόν) εγκρίθηκε η αμοιβή του Ζήση Βρύζα

Στις 7.000 ευρώ καθαρά και για 12 μήνες το χρόνο καθορίστηκε η αμοιβή του Προέδρου του ΠΑΟΚ, Ζήση Βρύζα από τη Γ.Σ. των μετόχων. Αντιρρήσεις εξέφρασαν 2 μόνο μέτοχοι από τους 200 περίπου. Αυτό που πρέπει να ξέρει ο κόσμος του ΠΑΟΚ, είναι ότι ο Ζήσης Βρύζας, είναι "κιμπάρης" και δεν καταδέχθηκε ποτέ ...
να φέρει ένα παραστατικό εξόδων στην ΠΑΕ και να το πληρωθεί.
Θα μπορούσε να πεί, "εντάξει, θα παίρνω 1.000 ευρώ" και να κάνει ότι κάνουν όλοι σχεδόν οι υπόλοιποι πρόεδροι: να φέρνει συνεχώς παραστατικά εξόδων. Ο Ζήσης Βρύζας όμως, πληρώνει από την τσέπη του τα πάντα -και είναι πολλά (ένα "τραπέζι" σε έναν ξένο μάνατζερ και τη συνοδεία του στοιχίζει 200-300 ευρώ.Κι ο Βρύζας τα βάζει από την τσέπη του!). Και είναι Πρόεδρος του ΠΑΟΚ, όχι του Φοίνικα Τούμπας ! Πράγμα που σημαίνει ότι έχει ...εξασφαλισμένες τις δικαστικές διώξεις για χρόνια! 
Όπως ειπώθηκε στη χθεσινή Γ.Σ. ένας παίκτης που κάθεται και ζεσταίνει τον πάγκο παίρνει 100.000 ευρώ το χρόνο. Δεν μπορεί κανείς να παριστάνει τον Πρόεδρο (χωρίς να είναι μέτοχος) με ψίχουλα, πουλώντας "λαϊκό προφίλ" κι από την άλλη, να αποκαλύπτεται μετά από χρόνια ότι έβαλε χέρι στο ταμείο, με υπερπολλαπλάσια ποσά!
Το ποδόσφαιρο είναι επαγγελματικό, διακινούνται δεκάδες εκατομμύρια ευρώ, οι ευθύνες των διοικούντων είναι τεράστιες και κανείς δεν πρόκειται να κάνει τον πρόεδρο τζάμπα, κινδυνεύοντας με κατασχέσεις της προσωπικής του περιουσίας, επειδή δέκα μαστούρια μπήκαν σε ένα αγώνα μέσα στον αγωνιστικό χώρο και η ομάδα δέχθηκε μια εξοντωτική τιμωρία που την οδήγησε στη χρεοκοπία.
Για αυτό και το 99,9% των μετόχων δέχθηκε χωρίς λαϊκισμούς την αμοιβή του Βρύζα.
Επειδή "γνωρίζουν τον άνδρα" και την ακεραιότητα του χαρακτήρα του.

Για την υπόθεση των 320.000 ευρώ του Ζαγοράκη, θα σας ενημερώσουμε αναλυτικά και αξιόπιστα σε επόμενη ανάρτηση.
Και φυσικά θα σας ενημερώσουμε για τον επενδυτικό ενδιαφέρον, που -ναι- υπάρχει !

taxalia
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη