17 Απρ 2012

Εξολοθρευτική Οργάνωση 11 Νοέμβρη

Αργά ψες βράδυ ή μάλλον τις πρώτες πρωϊνές ώρες σήμερα λάβαμε ένα ανώνυμο τηλεφώνημα. Μια βραχνή, αλλοιωμένη, αλλά κατά πάσα πιθανότητα αντρική, φωνή προέτρεψε τον θυρωρό τής εφημερίδας να ψάξει στον κάδο των απορριμμάτων έξω από τα γραφεία μας, όπου..
αναπαυόταν ένας λευκός φάκελος περιτυλιγμένος σε διαφανές πλαστικό. «Δεν φαντάζομαι να μην κάνετε τη δημοσίευση» είπε κοφτά και απειλητικά ο άγνωστος και έκλεισε απότομα το τηλέφωνο.
            Ο κυρ Κάρολος ο θυρωρός, μαθημένος σε τέτοιου είδους τηλεφωνήματα,  ειδοποίησε τον κυρ Βαγγέλη τον σεκιουριτά  που είχε βάρδια εκείνη την ώρα. Μαζί πλησίασαν τον κάδο. Βρήκαν πράγματι ένα διαφανές πλαστικό και το παρέδωσαν στον Διευθυντή μας τον κύριο Αντώνη. Έτσι, η εφημερίδα μας «AΣΥΔΟΤΗ ΜΙΖΑ» δημοσιεύει σε παγκόσμια αποκλειστικότητα την πρώτη προκήρυξη της ΕΟ11Ν μετά τις εφάμιλλες κυβερνητικές προγραμματικές δηλώσεις. Τη δημοσιεύουμε χωρίς σχόλια, ώστε κάθε αναγνώστης να βγάλει ανεπηρέαστος τα συμπεράσματά του.
            «Σας είχαμε προειδοποιήσει κατ’ επανάληψη ότι  η επανάσταση του αυτονόητου θα νικήσει νομοτελειακά. Δεν μας πιστέψατε και αρχίσατε να χλευάζετε το Μνημόνιο και όλη την ευτυχία που αυτό φέρνει στη χώρα μας και μόνον. Συμπαραταχθήκατε με αιθεροβάμονες πιστεύοντας για μία ακόμη φορά ότι είναι δυνατόν να υπάρχει πολιτικός με ίσιο παΐδι και ότι προγράμματα με τίτλους όπως «Ζάππειο Ι» και «Ζάππειο ΙΙ» δεν είναι παιδική χαρά. Περιμένετε το «Ζάππειο ΙΙΙ» για να πεισθείτε; Φτάσατε στο σημείο να λοιδορείτε τους 157 λεβέντες που έβλεπαν μακρυά, ενώ σεις οι κοντόφθαλμοι θέλατε να τους ξεσκίσετε εισβἀλλοντας ακόμη και στη Βουλή, στον ναό της πραγματικής δημοκρατίας. Ξεχάσατε ότι η βία φέρνει βία μέχρι που οι Μονάδες Απομάκρυνσης Ταραξιών αναγκάσθηκαν να σας απωθήσουν ευγενικά διασώζοντας για πολλοστή φορά την επανάσταση και το αυτονόητο. Χασκογελάτε αντί να ευγνωμονείτε τους 98 υπερπατριώτες που ένωσαν τις δυνάμεις τους με τους 157 μπροστάρηδες και στήριξαν Λουκάρολο χωρίς να ανέχονται μύγα στην κοφτερή ρομφαία  τους. Η 6η του Μάη πλησιάζει. Ελπίζουμε ότι θα αποδείξετε ότι έχετε βάλει μυαλό και ότι δεν θα χρειασθεί να ξαναεπικοινωνήσουμε μαζί σας».
Σωτήριος Καλαμίτσης      
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη