30 Απρ 2012

"ΚΟΥΠΑΤΟΙ" ΟΙ ΠΑΙΔΕΣ (1997) ΤΟΥ ΑΡΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Είχαμε γράψει σε παλαιότερο δημοσίευμά μας ότι ΑΡΗΣ στη Θεσσαλονίκη επενδύει στις ακαδημίες του. Η "επένδυση" αυτή απέδωσε τα αποτελέσματά της το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε. Οι νέοι του ΑΡΗ κέρδισαν με 4-2 στο μικρό τελικό (28/4/2012) τον...
Ποσειδώνα καλαμαριάς και κατέλαβαν την 3η θέση στο πρωταθλημα ΕΠΣΜ. Την Κυριακή (29/4/2012) οι προπαίδες του ΑΡΗ κέρδισαν το πρωτάθλημα νικώντας στα πέναλτυ τον ΠΑΟΚ (καν.αγώνας 1-1).
Την Κυριακή το απόγευμα στον τελικό του πρωταθλήματος παίδων ο ΑΡΗΣ πήρε έναν ακόμη τίτλο νικώντας τον Εθνικό Πυλαίας με 4-0. Το τμήμα αυτό με προπονητή τον Δημήτρη Τόττα και 19 παιδιά γεννημένα το 1997 κάναν μία εκπληκτική πορεία από τον Οκτώβριο του 2011 μέχρι και τον χθεσινό τελικό.

Μερικά αξιοπρόσεκτα στατιστικά τους :
* Τερμάτισαν αήττητοι στο πρωτάθλημα της ΕΠΣΜ με 18 νίκες και 2 ισοπαλίες.
* Ξεπέρασαν τα 100 γκολ (συγκ. 101) και δέχτηκαν μόλις 6 !!!
* Ο τερματοφύλακας Δημήτρης Πετράκης ένας εκ των τριών τερματοφυλάκων του τμήματος, δεν δέχτηκε κανένα γκολ στους επίσημους αγώνες.
* Η επιθετική γραμμή της ομάδας σημείωσε τα 3/5 των τερμάτων και συνολικά σκόραραν 16 από τους 19 παίκτες, δεν σκόραραν μόνο οι τερματοφύλακες !!!
* Ο μέσος όρος των γκολ στο πρωτάθλημα είναι 5 τέρματα ενεργητικό και μόλις 0,3 γκολ παθητικό !!!

Προπ. Δημήτρης Τόττας, (τ) Δημήτρης Πετράκης, (τ) Ν.Δημητρακόπουλος, (τ) Γ.Μανουσαρίδης, Κ.Ντουνιάς, Γ.Μπέτσκα, Α.Κωνσταντινίδης, Ν.Νεοφυτίδης, Ε.Τάνος, Θ.Βερνάρδος, Β.Κρυστάλλης, Θ.Κύρκος, Γ.Σαμαράς, Ε.Κόγιος, Α.Τσακίρογλου, Ε.Γκαντίνος, Λ.Ρότας, Θ.Τσομάκος, Γ.Σμυρλής, Ν.Λαδόπουλος.

Στις φωτογραφίες μπορείτε να δείτε την πορεία των ΠΑΙΔΩΝ (1997) του ΑΡΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ στο πρωτάθλημα της ΕΠΣΜ, στα φιλικά και φώτο από τον τελικό.



taxalia.blogspot.com
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη