18 Απρ 2012

ΕΚΛΟΓΕΣ 2012 Χαράλαμπος Παπασπύρος

Ο Μπάμπης Παπασπύρος είναι υποψήφιος με τους Ανεξάρτητους Έλληνες στη Λάρισα και είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς που υπήρξε συνεργάτης του taxalia και συνblogger στο blog που παρουσιάζει όλες τις απόψεις, χωρίς εξαρτήσεις, χωρίς κομματικά γυαλιά. Άξιος και έντιμος ο "Ταξίαρχος", κατεβαίνει για πρώτη φορά στην πολιτική, είναι αυτό που λέμε "νέα άφθαρτα πρόσωπα". Αν ψηφίζαμε στη Λάρισα...
θα τον ψηφίζαμε με δύο χέρια!

Στρογγυλό τραπέζι στην Λάρισα, με υποψηφίους βουλευτές που κατέρχονται για πρώτη φορά στην κεντρική πολιτική σκηνή, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 14/4/2013 στον Palace 9.14.
Προσκεκλημένοι του δημοσιογράφου Χρήστου Μπεχλιβάνου («Μαζί το Σάββατο») ήταν οι υποψήφιοι βουλευτές κκ. Γιώργος Γκόγκος (ΣΥΡΙΖΑ), Στέργιος Καραφέριας (Δημοκρατική Αριστερά), Γιώργος Μπαρτζιώκης (Δημοκρατική Συμμαχία), Μπάμπης Παπασπύρος (Ανεξάρτητοι Έλληνες) και Kλεόβουλος Καλογιαννίδης (Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός).
Ο κ. Γ. Γκόγκος (οι υποψηφιότητες του ΣΥΡΙΖΑ επικυρώνονται την ερχόμενη Τρίτη), επισήμανε ότι χάνεται μία μεγάλη ευκαιρία για την Αριστερά στις επερχόμενες εκλογές καθώς είναι κατακερματισμένη και εστίασε στο σχέδιο φτωχοποίησης του ελληνικού λαού από ΠΑΣΟΚ και ΝΔ.
Ο κ. Στ. Καραφέριας, επανέλαβε την πρόταση συνεργασιών που κατέθεσε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ κ. Φώτης Κουβέλης με σύγκλιση φερέγγυων πολιτικών και τάχθηκε κατά των ευκαιριακών συνεργασιών.
Ο κ. Κλ. Καλογιανίδης τόνισε ότι ο ΛΑΟΣ έμαθε από τη συγκυβέρνηση με ΠΑΣΟΚ και ΝΔ και τολμά να πει «όχι» σε συνεργασίες, ενώ παρουσίασε θέσεις του κόμματός του.
«Όλοι μαζί να συνεργαστούμε» υπογράμμισε ο υποψήφιος της ΔΗΣΥ κ. Γιώργος Μπαρτζιώκης και εξέφρασε την αισιοδοξία ότι οι Φιλελεύθεροι θα μπορούσαν να γίνουν τρίτος πόλος στη Βουλή.
"Ο Μπάμπης Παπασπύρος μίλησε για τα θέματα της επικαιρότητας, τα ανοίγματα και τις προτάσεις συνεργασιών που έκαναν οι «Ανεξάρτητοι Έλληνες» εστιάζοντας στο αντιμνημονιακό μπλοκ και την κατάργηση του μνημονίου για το οποίο τόνισε χαρακτηριστικά: "αρνούμαστε να δεχτούμε το επαχθές, παράνομο χρέος που διαμορφώθηκε με τοκογλυφικά επιτόκια"
Οι πέντε υποψήφιοι μίλησαν και για την αναγκαιότητα «κουρέματος» των δανείων των ιδιωτών για να μπορέσουν να ανακουφιστούν οι πολίτες στη σημερινή δύσκολη συγκυρία και κατέθεσαν θέσεις των κομμάτων τους.
Πληροφορίες από larissanet.gr

Δείτε οπτικοποιημένο ηχητικό από τις θέσεις του υποψηφίου με τους "Ανεξάρτητους Έλληνες" Μπάμπη Παπασπύρου.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη