12 Απρ 2012

Βγήκε από το φούρνο...η λίστα των συμβασιούχων της ΕΤ3

Και οι έσχατοι έσονται …πρώτοι στην ΕΤ-3 !!! Αφού έκαναν αξιολόγηση για την επαναπρόσληψη δώδεκα από τους εικοσιτέσσερις απολυμένους συμβασιούχους δημοσιογράφους θα προσλάβουν τελικά, απλώς, όποιον γουστάρουν… Μάλιστα, άφησαν έξω, αρχικώς επιτυχόντες και τους..
αντικατέστησαν με πρώην «κομμένους» από το τέλος της λίστας !

Η αξιολόγηση, με βάση την μοριοδότηση των προϊσταμένων, πήγε… περίπατο και αντικαταστάθηκε με νέα λίστα …εξ ουρανού, με άλλη βαθμολογία και άλλους επιτυχόντες!

Τα μέλη της επιτροπής αξιολόγησης έτριβαν τα μάτια τους με τη νέα λίστα που τους φόρεσαν (κάποιοι μάλιστα παραιτήθηκαν) βλέποντας ότι η νέα λίστα είχε άλλα μόρια από εκείνα που έδωσαν στους υποψηφίους, με τρόπο ώστε να κοπούν αρχικώς επιτυχόντες και επιλαχόντες και να αντικατασταθούν από συναδέλφους τους, τα μόρια των οποίων «εκτοξεύτηκαν» μυστηριωδώς …
Βγήκε από το φούρνο...η λίστα των συμβασιούχων της ΕΤ3

Φυσικά, βιάστηκαν να στείλουν για δημοσίευση πρόσληψης την τελική λίστα, ώστε να επικυρωθούν τα «μαγειρεία», σημειώνοντας στο κείμενο απλώς τις ενστάσεις των θιγομένων και της διοίκησης της ΕΣΗΕΜΘ, η οποία ζητούσε επιμόνως εξηγήσεις (και δεν πήρε).

Βεβαίως, η συνέχεια στα δικαστήρια, όπου θα προσφύγουν όσοι θίγονται από τα «μαγειρέματα». Αλλά αφού σας πέφτει βαριά η αξιολόγηση, γιατί ταλαιπωρείτε τζάμπα και βερεσέ τους εργαζόμενους, με τέτοια τερτίπια;

Άσε, που σίγουρα, υπό το βάρος της δικαστικής απόφασης απλώς θα ταλαιπωρήσουν εκτός από εκείνους που άφησαν εκτός και όσους θα προσλάβουν, οι οποίοι θα ζουν υπό το φόβο της αίρεσης της πρόσληψης τους.

Άπαιχτοι…
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη