23 Απρ 2012

Παπαμιμίκος: ΝΔ και ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ είναι το ίδιο

Άνεμος νίκης από την ΟΝΝΕΔ στην 5η Τακτική Σύνοδο της Κεντρικής Επιτροπής της ΟΝΝΕΔ, στον Κήπο της Ρηγίλλης, με επίκεντρο τις επερχόμενες βουλευτικές και φοιτητικές εκλογές.

Ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ, Ανδρέας Παπαμιμίκος, δήλωσε πως η νεολαία δεν τρώει άλλο παραμύθι και η νέα γενιά μπορεί να τα

αλλάξει όλα.

"Ως πότε θα ανεχόμαστε εκείνους που προσπαθούν να πείσουν πως προήλθαν από παρθενογένεση, ενώ για 20 χρόνια αποτελούν ζωτικά μέρη του πολιτικού μας συστήματος; Εύλογα λοιπόν μπορεί ο καθένας να αναρωτηθεί...
Δηλαδή όλοι αυτοί οι πολιτικοί αρχηγοί που σήμερα μιλούν για το φθαρμένο πολιτικό σύστημα, χθες που ήταν; Ήταν απ' έξω; Προφανώς και όχι.Ωστόσο, δημιούργησαν στη συνείδηση του κόσμου την ψήφο διαμαρτυρίας ή την ψήφο τιμωρίας όπως άλλοι τη λένε.Μοναδικός τους στόχος μέσα από αυτή την ιδιότυπη πλύση εγκεφάλου που προσπαθούν να κάνουν, είναι να μην πάρει η Νέα Δημοκρατία την αυτοδυναμία", ανέφερε ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ.

"Εμείς όμως δεν είμαστε σαν αυτούς. Δεν είμαστε όλοι ίδιοι. Δεν μάθαμε να πιστεύουμε σε εύκολες λύσεις και Μεσσίες. Είμαστε η γενιά που θέλει να δουλέψει και να χτίσει μία νέα Ελλάδα. Είμαστε η γενιά που ζει, εργάζεται και πιστεύει σε κάτι διαφορετικό. Είμαστε η γενιά που θα τα αλλάξει όλα και θα φέρει ξανά την αξιοπρέπεια στους Έλληνες", ανέφερε επίσης.

Από τη μεριά του ο γραμματέας της ΟΝΝΕΔ, Βασίλης Αξιώτης, επιτέθηκε στο ΠΑΣΟΚ αναφέροντας ότι "η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ και του Γιώργου Παπανδρέου, χωρίς ίχνος εθνικής ντροπής, οδήγησε την Ελλάδα στα χέρια των «τοκογλύφων» του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου".

Παράλληλα, για τον Αντώνη Σαμαρά δήλωσε: "Ας το βάλουν καλά στο μυαλό τους: ΝΔ και ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ είναι το ίδιο. Ποτέ δεν ήταν, ποτέ δεν θα είναι. Το ότι η ΝΔ επέλεξε να κρατήσει την Ελλάδα όρθια, συνεργαζόμενη με το ΠΑΣΟΚ, δεν μας κάνει ίδιους. Το προσωπικό κόστος του Αντώνη Σαμαρά για αυτή την απόφαση ήταν και είναι μεγάλο αλλά έπραξε εκείνο που πίστευε πως ήταν το σωστό. Και αυτό είναι που κάνει ένας αρχηγός. Όταν στη ζυγαριά μπαίνει το προσωπικό και το εθνικό κόστος και επιλέγεις το πρώτο, σημαίνει ότι νοιάζεσαι για τον τόπο σου. Όταν επιλέγεις το δεύτερο είσαι ένας τυχοδιώκτης της πολιτικής. Και, ευτυχώς για την Ελλάδα, ο Αντώνης Σαμαράς δεν είναι..."
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη