20 Απρ 2012

ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΠΡΟΣΧΩΡΗΣΗ: Ο Σταυρακίδης Συμεών στους «Ανεξάρτητους Έλληνες» του Νομού Πέλλας

εκλογικο μηνυμα
Φίλοι και φίλες!

Μετά από πέντε χρόνια ασταμάτητης ερευνητικής αρθρογραφίας κι έχοντας πλέον μία εντελώς διαφορετική άποψη για την «πραγματικότητα»  από αυτήν που τεχνητά μας δημιουργούν τα μεγάλα μας αφεντικά … αποφάσισα να ενισχύσω τον αγώνα του Πάνου Καμμένου με το κόμμα «Ανεξάρτητοι Έλληνες» .  
Επί πέντε χρόνια και με περισσότερα από 1500 άρθρα και έρευνες , διέδωσα δωρεάν κι ανώνυμα όλα μου τα δημοσιογραφικά ευρήματα στην κοινότητα των Blog.
Ήταν αρχή μου ότι : «η πληροφορία δεν μπορεί να είναι αντικείμενο κερδοσκοπίας» όπως κάνουν  τηλε-βιβλιοπώλες  της κακιάς ώρας διαχέοντας μίγματα παραπληροφόρησης με θρύλους και παραμύθια για UFO .
Η ελλιπής πληροφόρηση , η παραπληροφόρηση και η ελπίδα … μας οδήγησαν να ψηφίσουμε αυτούς που μας λήστεψαν και κατέστρεψαν εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες.  
Πρώτα  έρευνα κι ενημέρωση και κατόπιν δράση!  Δεν θέλουμε αυτούς που μας πουλάνε «ελπίδα» και κατόπιν εκτελούν τις εντολές των ξένων με διάφορες ψεύτικες δικαιολογίες. Δεν υπάρχει άλλη λύση στο πρόβλημά μας πέρα από την επίγνωση της πραγματικότητας.

«Πολιτικοί» δηλαδή μαφιόζοι με κουστούμια  , που θα έπρεπε να είναι στη φυλακή με ισόβια (!) , απέκτησαν 20 και 30 ακίνητα καθώς και  τεράστιες καταθέσεις  εν καιρώ κρίσης (!)  και χρησιμοποίησαν για χρόνια τη βουλευτική τους ασυλία για να αποφύγουν τις συνέπειες του νόμου για τις απάτες και την προδοσία που διέπραξαν.
Μέχρι που άλλαξαν και το Σύνταγμα για να μην κινδυνεύσουν ποτέ τους όλοι οι προδότες και οι κλέφτες που τιμήσαμε με την ψήφο μας και χρυσοπληρώσαμε με τον ιδρώτα μας.
Η ελπίδα διατίθεται δωρεάν και το ψέμα δεν κοστίζει τίποτα στην Ελλάδα μας , γι’ αυτό και μας κοροϊδεύουν ασταμάτητα οι ίδιες οικογένειες εδώ κι 100 χρόνια!
Μην παρασύρεστε από την πολυχρωμία, τα διαφορετικά σήματα των κομμάτων  και τις θεατρικές παραστάσεις των γνωστών πολιτικών αρχηγών εντός βουλής .
Ο κ. Παπανδρέου (ΠΑΣΟΚ) , ο κ.Αλαβάνος (ΚΚΕ,ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ) , ο κ.Σαμαράς (ΠΟΛΑΝ,ΝΔ) και η κ.Μπακογιάννη( ΔΗ.ΣΥ )  … είναι όλοι τους  απόγονοι υπουργών του Ελευθερίου Βενιζέλου.  Αυτό το πολύχρωμο φάσμα δήθεν αντιμαχόμενων απόψεων και ιδεολογιών… έχει τις ρίζες του στην ίδια συμμορία που οδήγησε τη χώρα σε  χρόνια μαύρα και καταστροφικά στις αρχές του 20ου αιώνα.
Τα ίδια ξένα και μεγάλα συμφέροντα που εκμεταλλεύονται τους πολίτες αυτής της μικρής χώρας φροντίζουν να διατηρούν στην εξουσία εδώ κι 100 χρόνια τις ίδιες οικογένειες.  
Κι αυτά είναι μόνο μερικά από τα κομμάτια του παζλ του οποίου την συνολική εικόνα δεν θέλουν να αντιληφθούμε ποτέ!

Χαζολογούν και παίζουν την «κολοκυθιά»  σαν κλόουν μέσα στη βουλή με διαλόγους του τύπου:

«Έχουμε σχέδιο!»
«Δεν έχετε σχέδιο!»  
«Κι όμως έχουμε σχέδιο!»
«Τότε που είναι το σχέδιο;»

Και στα μουλωχτά, με την κάλυψη των εφημερίδων, δεκάδες δισεκατομμύρια  χρεώνονται άσκοπα οι πολίτες ώστε οι απατεώνες της πολιτικής να βγάζουν σε λίγες μέρες εκατομμύρια ευρώ από μίζες.  Τις μίζες τις πληρώνουμε εμείς , με τα δικά μας λεφτά κι όχι η Siemens όπως θέλουν να πιστέψουμε. Πολιτικοί και Προμηθευτές συμφωνούν σε εικονικές αγορές, υπερτιμολογούν κάθε αγορά του Δημοσίου, εξοφλούν τα ψεύτικα τιμολόγια και μοιράζονται τα τεράστια κέρδη από την απάτη αυτή. 

Από τα Ίμια θυμόμαστε το περίφημο «Ευχαριστούμε τους Αμερικανούς» κι έπρεπε να περάσουν 16 ολόκληρα χρόνια για να καταλάβουμε ότι αφαίρεσαν εκτός από τις ζωές των ηρώων με το ελικόπτερο … 4 ΤΡΙΣ δραχμές για να αγοράσουν «παλιοσίδερα»  που τιμολογήθηκαν ως Υποβρύχια κλπ  που ακόμα δεν παρελήφθησαν! 
Πρώτα κάποιοι τουρκόφωνοι δημοσιογράφοι της Hurriet-CNN Turk δημιούργησαν μία τεχνητή κρίση και τα λαμόγια στα Υπουργεία και τα επιτελεία έσπευσαν να θησαυρίσουν από τον φόβο και τον πανικό που σκόπιμα προκάλεσαν σ’ εμάς.
Τους βολεύει όμως να μην συζητούν για μίζες που έχουν σχέση με Αμερικανικές προμήθειες ή και άλλων χωρών. Γι’ αυτό ακούμε μόνο για μίζες Γερμανικές και Ρωσικές. Για τα F16 που μπάζουν νερά … άραγε δεν έπεσαν καθόλου μίζες;
Από τα 4.3 τρισεκατομμύρια δραχμές που ξοδεύτηκαν σε δημόσια έργα της υπουργίας Λαλιώτη … δεν έπεσαν καθόλου μίζες;

Η λέξη «Πολιτικός» έγινε συνώνυμο του μαφιόζου και του απατεώνα . Οι περισσότεροι από αυτούς μπήκαν στην πολιτική με 3 ακίνητα και σε μία δεκαετία τα έκαναν 30!   Λίγο πριν αποσυρθούν θα τα γράψουν στα παιδιά τους κι αυτοί θα δηλώνουν άποροι!

Την ίδια στιγμή εμείς οι πολίτες χρειάστηκε να υποθηκεύσουμε τα πάντα για να ανοίξουμε ένα μαγαζάκι! Και τώρα …κλείσαμε το μαγαζί , μας έμεινε το δάνειο και θέλουν να μας κατασχέσουν το ίδιο μας το σπίτι.

Οι πολιτικάντηδες ανταμείφθηκαν από τους τοκογλύφους με δόξα, χρήμα κι εξουσία γιατί  κατάφεραν σε λίγες δεκαετίες να δημιουργήσουν τερατώδη  χρέη που φόρτωσαν εν αγνοία μας … στη ΔΙΚΗ μας πλάτη με απώτερο σκοπό  να υποθηκεύσουν ολόκληρη τη χώρα , τον πλούτο  και τους ανθρώπους της για πάντα.

Τώρα ξέρουμε σχεδόν όλοι. Μένει να ενημερωθούν οι μεγάλες ηλικίες που υπνωτίζονται ακόμα  από καναλάρχες μεγαλοεργολάβους και εφοπλιστές που σε συνεργασία με τους μαφιόζους της πολιτικής και  τις τράπεζες μας έκλεψαν … πρώτα τη λογική και τώρα το ίδιο μας το μέλλον.

Στις εκλογές της 6ης Μαΐου πρέπει να καταλάβουν όλοι οι μαφιόζοι της πολιτικής ότι η δικαιοσύνη ( η ΔΙΚΗ μας και ΟΧΙ η δική τους) θα είναι μονόδρομος για όλους αυτούς που συμμετείχαν , συγκάλυψαν ή αδιαφόρησαν για το μεγάλο φαγοπότι που στήθηκε στις πλάτες και τις περιουσίες μας.

Ψηφίστε αντιμνημονιακά !
Στείλτε το μήνυμα και στηρίξτε αυτούς που πραγματικά πονάνε αυτόν τον τόπο και τόλμησαν να βγουν μπροστά για το καλό όλων μας.
  
Με αγωνία πραγματική,
  
Σταυρακίδης Συμεών (Σίμος)
Υποψήφιος με τους «Ανεξάρτητους Έλληνες» Νομού Πέλλας.

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη