5 Απρ 2012

Νέο πολιτικό άθλημα:

ιεροσυλοσκυλοσκυταλοδρομία  επί κοντώ 
Τη σκυτάλη σκύλευσης ιερών και οσίων και προσβολής  της μνήμης τεθνεώτων παρέλαβε από τον Νάνο Μπεγλίτη ο ανεντιμότατος Κουκουλόπουλος. Ο ανεπαισθήτως, έτσι μία τζουρίτσα,  αντιμνημονιακός που ψήφιζε τα πάντα και χειροκροτούσε όρθιος τον ολετήρα ΓΑΠ μετά από μερικά ναζάκια, για να γίνει στη συνέχεια  μνημονιακό ντόπερμαν ..
ευθύς ως τσίμπησε κυβερνητική καρέκλα. Εκ της τάξεως των μηχανικών τής ΔΕΗ προερχόμενος. Από πού αλλού θα προερχόταν ένα καταξιωμένο στέλεχος του δημόσιου βίου που κατεσπάρασσε τις σάρκες μας μαζί με τον Πάγκαλο και την παρέα του; Από τον Δημόσιο Τομέα και μόνον, το φυτώριο της πράσινης νομενκλανούρας.
Αυτό, λοιπόν, το θρασίμι τόλμησε σήμερα να πει, αναφερόμενο στην αυτοκτονία ενός ανθρώπου που δούλεψε στη ζωή του, αντί να κοπροσκυλάει, ότι  θα μπορούσε κανείς να προσεγγίσει και κάπως διαφορετικά το θέμα. Θα μπορούσε ίσως ο αυτόχειρ φαρμακοποιός, αντί να αυτοκτονήσει, να του εξηγήσει του Κουκουλόπουλου πώς η φαρμακευτική δαπάνη εκτινάχθηκε στα ύψη μετά το 2004.
Κουκουλόπουλε, επειδή αντελήφθην ότι αγωνίζεσαι τόσα χρόνια να λύσεις αυτόν τον γρίφο και  ιδρώνεις από την αγωνία,  τί θάλεγες να κάναμε μαζί μία άλλη προσέγγιση; Να ρωτήσουμε ας πούμε τον σύντροφό σου κ. Νικόλαο Ζαγουρή, πανάκριβα φάρμακα από το φαρμακείο του οποίου βρέθηκαν βαθειά μέσα σε ένα αρχαίο πηγάδι στο Λαύριο τον Αύγουστο του 2010. Τον σύντροφό σου που διετέλεσε Κοινοτάρχης επί τρεις 4ετίες στον Αγ.Κωνσταντίνο με την υποστήριξη του ΠΑΣΟΚ και ήταν μέλος στο 8ο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ. Σύζυγός του η ιατρός κ. Όλγα Κηλυπούρη, υποψήφια βουλευτής ΠΑΣΟΚ, υποψήφια νομαρχιακή σύμβουλος ΠΑΣΟΚ, υποψήφια Εθνικού Συμβουλίου, Γραμματέας Τ.Ο. ΠΑΣΟΚ Λαυρίου. Έκτοτε δεν ακούστηκε τίποτε γι’ αυτά φάρμακα. Τιμωρήθηκε κάποιος; Μάλλον όχι.  Ίσως και να ήταν παρεξήγηση.
Λεπτομέρεις  για το ζεύγος  εις  http://olympia.gr

Κρίμα Κουκουλόπουλε που δεν σου έκανε το χατίρι ο αυτόχειρ να διατηρηθεί στη ζωή, για να απαντήσει στα υπαρξιακά ερωτήματά σου τρεφόμενος από τ’ αποφάγια, όπως συμβαίνει με χιλιάδες έλληνες, τους οποίους συ και οι όμοιοί  σου έχετε υποβαθμίσει στο επίπεδο που δεν ήθελε να βιώσει ο υπερήφανος αυτός άνθρωπος.
Καθυστέρησες πολύ βρε παιδάκι μου. Είχες την απαίτηση να σε περιμένει και άλλο; Άλλωστε, μη βαλαντώνεις, αφού έχεις εναλλακτική λύση. Τον κ. Ζαγουρή.
Παλιοτόμαρο!

Σωτήριος Καλαμίτσης 
Δικηγόρος
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη