8 Απρ 2012

Άρης - Αστέρας: νίκησε η βλακεία

Δεν βάζουν μυαλό οι ανεγκέφαλοι, δεν βάζουν. Καταστρέφουν τις ομάδες και μετά περιμένουν να έρθει ο Μπιλ Γκέητς να ...επενδύσει. Δεν διορθώνεται αυτό το πράγμα, δεν διορθώνεται, σε μια χώρα μπουρδέλο (Δώνης έφα)
Οριστικά διεκόπη η αναμέτρηση της 28ης αγωνιστικής της..
Σούπερ Λίγκας ανάμεσα στον Άρη και τον Αστέρα Τρίπολης στο «Κλ. Βικελίδης». Αιτία η αδυναμία της βοηθού του κ. Τριτσώνη, κ. Κουρομπύλια, να συνεχίσει το παιχνίδι μετά από αντικείμενο που δέχτηκε.

Όλα ξεκίνησαν στο 43’, όταν ο Τριτσώνης έδωσε κόρνερ σε μια επίθεση του Άρη, όμως η Κουρομπύλα έδειξε άουτ. Κάποια αντικείμενα έφυγαν προς το μέρος της και εκείνη κατευθύνθηκε προς τον διαιτητή της αναμέτρησης.

Μετά από μια διακοπή δύο λεπτών η βοηθός αποφάσισε να πάει πάλι στην θέση της, όμως δέχτηκε ένα αντικείμενο το οποίο την πέτυχε στα πλευρά. Αμέσως έπεσε στο έδαφος και στην συνέχεια οδηγήθηκε στα αποδυτήρια. Για περίπου μισή ώρα υπήρχαν διαβουλεύσεις για το μέλλον της αναμέτρησης, την στιγμή που ο Αστέρας βρισκόταν μπροστά στο σκορ με το τέρμα του Ράγιος στο 35'.

Αρχικά, ζητήθηκε η εκκένωση της Θύρας 2 όμως στην συνέχεια λόγω αδυναμίας της κ. Κουρομπύλια να συνεχίσει, ο διαιτητής Τριτσώνης διέταξε την οριστική διακοπή της αναμέτρησης.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη