11 Απρ 2012

Η ΔΙΑΙΤΗΤΙΚΗ ΤΗΛΕΚΡΙΤΙΚΗ ΜΕΤΑΞΥ ΣΦΥΡΑΣ ΚΑΙ ΑΚΜΟΝΟΣ

Το υπερπολύτιμο τηλεοπτικό προϊόν που παράγεται στα ποδοσφαιρικά γήπεδα δεν περιορίζεται αποκλειστικά στη ζωντανή αναμετάδοση των αγώνων αλλά μεταδίδει ανάλογες συγκινήσεις και αμείωτο ενδιαφέρον στις εκπομπές τακτικής αλλά και οπαδικής ανάλυσης των καλύτερων φάσεων..
και των διαιτητικών αποφάσεων.
Ειδικοί τηλεκριτικοί (αυτοχρισθέντες) αθλητικογράφοι -και μη- διαμορφώνουν τις ποδοσφαιρικές συνειδήσεις και με δογματική αυτοπεποίθηση καταξιώνουν ή / και απαξιώνουν τους πρωταγωνιστές του αθλήματος. Ο κύκλος του χρήματος διευρύνεται σε κάθε λανθασμένη απόφαση των διαιτητών, τα ταμεία εκδοτών, διαφημιστών και ιδιοκτητών Μ.Μ.Ε. γεμίζουν από τις οργισμένες οπαδικές αντιδράσεις και στη διαδικασία αποτίμησης του ποδοσφαιρικού προϊόντος, προστίθενται νέες παράμετροι.
Τι συμβαίνει όμως όταν το πρωτάθλημα κρέμεται από μία διαιτητική κλωστή αλλά οι ετυμηγορίες των τηλεκριτικών δεν ερείδονται στον εκάστοτε ποδοσφαιρικό κανονισμό.
Στο βίντεο που ακολουθεί εστιάζουμε στον τρόπο που μία διαιτητική απόφαση στο ντέρμπι κορυφής του ουκρανικού πρωταθλήματος ανατροφοδοτεί το "θρύλο" του ποδοσφαίρου.




http://sundaysportstories.blogspot.com
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη