19 Απρ 2012

Στράτος Σιμόπουλος: "Ανάκαμψη χωρίς τη συμμετοχή των μικρομεσαίων δεν μπορεί να υπάρξει"

Τη στήριξή του στην προσπάθεια της Ο.Ε.Ε.Θ. να βρεθούν λύσεις στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις εξέφρασε ο υποψήφιος βουλευτής της Ν.Δ. στην Α΄ Θεσσαλονίκης, Στράτος Σιμόπουλος, στη διάρκεια συνάντησης που είχε την Πέμπτη, 19 Απριλίου 2012, με τον πρόεδρο κ. Γιάννη Μανδρίνο και τα μέλη του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών και Εμπόρων Νομού Θεσσαλονίκης. Ο κ. Σιμόπουλος, ως επαγγελματίας και ο ίδιος, πιστεύει ότι...
«η στήριξη των μικρομεσαίων επιχειρήσεων αποτελεί προϋπόθεση για την ανάκαμψη της πραγματικής οικονομίας που πλήττεται από την υπερβολική φορολόγηση, την έλλειψη ρευστότητας και τη μείωση του τζίρου».

Τα θέματα που συζητήθηκαν στη διάρκεια της συνάντησης και στα οποία υπήρξε ταύτιση απόψεων, αφορούσαν στην πάταξη του παρεμπορίου που συνδέεται με την παράνομη λαθρομετανάστευση, την ένταξη στο ΕΣΠΑ προγραμμάτων μείωσης της ανεργίας των αυτοαπασχολούμενων, την κατάργηση φορολογικών διατάξεων όπως η αυτοψία, τα προβλήματα των ιδιωτικών φροντιστηρίων που συνδέονται με περιοχές «αμιγούς κατοικίας», τον τζίρο δισεκατομμυρίων ευρώ από το παράνομο στοίχημα καθώς και ζητήματα ανάπτυξης τόσο της Θεσσαλονίκης όσο και της χώρας γενικότερα.



 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη