21 Απρ 2012

Σαμαρά, βιάσου να γίνεις Πρωθυπουργός να διορίσεις κι άλλους Πασόκους

Αγαπητό taxalia
Όπως ξέρουν οι αναγνώστες σας, την Πέμπτη ήταν να παρουσιάσει ο Σαμαράς το πρόγραμμα της ΝΔ. Δυό μέρες πριν, ανακοίνωσαν απεργία οι τεχνικοί της τηλεόρασης, επομένως δεν θα μπορούσε να μεταδοθεί τηλεοπτικά το γεγονός. Έτσι, η ΝΔ ανακοίνωσε τη μετάθεση της παρουσίασης του "Ζαππειο 3", για την Κυριακή. Όμως...
οι συνδικαλιστές της ΕΡΤ αποφάσισαν ξαφνικά να απεργήσουν.. όλο το Σαββατοκύριακο !
Όχι θα σε χαρίζαν Σαμαρά! Καλά σου κάνουν! Έτσι κι αλλιώς και πρωθυπουργός να βγείς, Πασόκους θα διορίζεις κι εσύ, όπως όλοι οι μπούφοι Νεοδημοκράτες, που άφησαν το ΠΑΣΟΚ να έχει διορίσει το 90% των δημοσίων υπαλλήλων και δεν τολμούν να πουν ξεκάθαρα ότι θα απολύσουν τους μισούς δημοσίους υπαλλήλους (ανεξαρτήτως φυσικά κομματικής τοποθέτησης), ώστε να τελειώνει η γάγγραινα του αντιπαραγωγικού δημοσίου.
Άντε Σαμαρά, σου εύχομαι να γίνεις πρωθυπουργός, να διορίσεις κι εσύ καμιά πενηνταριά χιλιάδες Πασόκους. Όπως λέει κι ένας φίλος: "την Ελλάδα την κυβερνά τα τελευταία 38 χρόνια, το ΠΑΣΟΚ και η πράσινη ΝΔ".
Μακάκες, ε μακάκες Νεοδημοκράτες, που στις εκλογές σε συλλόγους δημοσίων υπαλλήλων δεν παίρνετε ποτέ πάνω από 20%, την ώρα που οι πασόκοι γκρινιάζουν, γκρινιάζουν, αλλά σαν καλά στρατιωτάκια δίνουν 60% και 70% στην ΠΑΣΚΕ.
Εσύ βγάλε ανακοινώσεις για την πασοκοκρατούμενη ΕΡΤ τώρα...

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

σχόλιο taxalia: Έχουμε την εντύπωση ότι η ομιλία θα μεταδοθεί τελικά. Θα γίνει εξαίρεση.
ΝΕΩΤΕΡΟ: Δες εδώ
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη