26 Απρ 2012

Στράτος Σιμόπουλος: "Οικοδομώ σημαίνει εμπιστεύομαι"

«Η χώρα για να βγει από την κρίση χρειάζεται άμεσα ένα επεξεργασμένο εθνικό σχέδιο που να συνδυάζει δραστική δημοσιονομική εξυγίανση και αξιοποίηση των λιμναζουσών αναπτυξιακών δυνατοτήτων» τόνισε ο υποψήφιος βουλευτής της Ν.Δ. στην Α΄ Θεσσαλονίκης, Στράτος Σιμόπουλος, στη διάρκεια ομιλίας του στην αίθουσα του...
ΤΕΕ/ΤΚΜ για τα θέματα του κλάδου των μηχανικών.

 «Οικοδομώ σημαίνει εμπιστεύομαι και υπό αυτό το πρίσμα θεωρώ ότι ήρθε η ώρα να κάνουμε μια νέα αρχή. Με σύγχρονη αντίληψη, αξιοκρατία, διαφάνεια και ίσες ευκαιρίες για όλους, ιδίως τώρα που η κοινωνία έχει ανάγκη από ανθρώπους των πράξεων, ανταποκρινόμαστε στις ανάγκες των καιρών, τολμάμε στα δύσκολα» σημείωσε μεταξύ άλλων, αισιοδοξώντας πως «υπάρχει φως στην άκρη του τούνελ». Αρκεί, όπως είπε, «να επανεκκινήσει η οικονομία και να αλλάξει η πολιτική η οποία μας έχει εγκλωβίσει σε ύφεση, έλλειψη ανταγωνιστικότητας και ρευστότητας».



Αναφερόμενος στα προβλήματα του κλάδου των Μηχανικών, ο κ. Σιμόπουλος εστίασε στις πολιτικές «που διογκώνουν εσκεμμένα και άκρως επικίνδυνα την αντίληψη που ταυτίζει τον μελετητή με τον ασυνείδητο επιστήμονα και τον εργολήπτη με τον αδίστακτο επιχειρηματία», ενώ σημείωσε ότι «ο συνδυασμός του “κουρέματος” των αποθεματικών και της τάσης φυγής από το ΤΣΜΕΔΕ και το ΤΕΕ οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια στην πλήρη αποδόμηση του βιωσιμότερου και υγιέστερου ασφαλιστικού φορέα».



Τέλος, ο υποψήφιος βουλευτής της Ν.Δ. στην Α΄ Θεσσαλονίκης ζήτησε από τους παρευρισκόμενους να συμμετέχουν «στην προσπάθεια που θα μας ξαναδώσει τη χαμένη αισιοδοξία. Το στοίχημα είναι όλων μας, ελάτε να το κερδίσουμε» ανέφερε χαρακτηριστικά.

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη