21 Απρ 2012

«Δεν υπάρχει φουγάρο που να βγάζει καπνό στο νομό Θεσσαλονίκης»

«Δεν υπάρχει φουγάρο που να βγάζει καπνό στο νομό Θεσσαλονίκης» διαπιστώνει η Υποψήφια Βουλευτής Δήμητρα Κοασίδου κατά την περιοδεία της στη Β εκλογική περιφέρεια Θεσσαλονίκης.
Η Κα Κοασίδου επισκέφτηκε χωριά της Ανατολικής Θεσσαλονίκης και συζήτησε με ψηφοφόρους για
τα προβλήματα της περιοχής.

«Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι η ανεργία. Έχουν κλείσει μεγάλες βιομηχανίες, ο κλάδος της κλωστοϋφαντουργίας και της ένδυσης που απασχολούσε μεγάλο αριθμό κόσμου δεν υφίσταται πια. Πρέπει να δημιουργηθούν θέσεις εργασίας, να γίνουν επενδύσεις και υποδομές. Δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτή η κατάσταση» τονίζει η Υποψήφια Βουλευτής.

Η κα Κοασίδου γνωστή και από την ιδιότητα της προέδρου του Σωματείου Εργαζομένων στη Βιομηχανία πλεκτικής MINERBA σημειώνει «Το κράτος θα πρέπει να ελαφρύνει τη φορολογία και να φροντίσει οι επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα να παραμείνουν εντός της χώρας και όχι με την πρώτη ευκαιρία να τα «μαζεύουν» και να φεύγουν στο εξωτερικό».

Σε ερώτηση γιατί διεκδικεί τη ψήφο των συμπολιτών της τώρα στα δύσκολα, απαντά «Προέρχομαι από την εργατική τάξη, μια ζωή εκπροσωπώ εργαζόμενους. Θέλω να συνεχίσω την ίδια προσπάθεια... Πιστεύω ότι υπάρχει ελπίδα για την Ελλάδα και δεν πρέπει να χαθεί, ότι μπορώ να προσφέρω στον τόπο μου».
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη