12 Απρ 2012

Νέα διάψευση για την εφημερίδα "Μακεδονία"

Το δημοσίευμα της "Μακεδονίας" για δήθεν μεθόδευση της ΝΔ στη διαδοχή Ψωμιάδη διαψεύδει και ο εισηγητής του κόμματος στο επίμαχο σχέδιο νόμου, βουλευτής Γρηγόρης Αποστολάκος.
Ο κ. Αποστολάκος, που χειρίστηκε το όλο θέμα από την πλευρά της ΝΔ, σε δήλωση που έκανε πριν από λίγο, τονίζει ότι καμία τροπολογία δεν υποβλήθηκε από κανένα βουλευτή, κανενός κόμματος, όπως ψευδώς αναφέρεται στο δημοσίευμα της "Μακεδονίας". Τονίζει ακόμη ότι...

η συγκεκριμένη διάταξη υπήρχε από την αρχή μέσα στο νομοσχέδιο που ήρθε προς ψήφιση με ευθύνη του Υπουργού Εσωτερικών. Εμείς δεν μετείχαμε σε καμία διαπραγμάτευση. Ο κ. Γιαννίτσης είχε νρίτερα κάνει όλες τις επαφές και διαβουλευσείς με τα συλλογικά όργανα της Αυτοδιοίκησης (ΕΝ.Π.Ε. και ΚΕΔΕ).
Ξεκαθάρισε πως "δεν υπήρξε σχετική πρόταση επί του επίμαχου άρθρου από κανένα κόμμα και από κανέναν ξεχωριστά βουλευτή. Η ΝΔ δεν έχει καμία σχέση. Δεν κατέθεσε τροπολογία ούτε κανένας βουλευτής από κανένα άλλο κόμμα. Οι κ.κ. Γιαννίτσης και Κουκουλόπουλος, οι οποίοι φέρουν και την αποκλειστική ευθύνη για τη σύνταξη του νομοσχεδίου".
Διευκρίνισε πως η θέση της ΝΔ ήταν μία και ξεκάθαρη: ψηφίσαμε μόνον τις ομόφωνες θέσεις της ΕΝ.Π.Ε και της ΚΕΔΕ (Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος). Είναι αστείο να κατηγορούν τη ΝΔ, γιατί το νομοσχέδιο είχε ψηφιστεί πριν βγει η καταδικαστική απόφαση για τον Ψωμιάδη.
Εμείς, σας διαβεβαιώνω, δεν είχαμε καμία συμμετοχή στη σύνταξη του νομοσχεδίου".
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη