18 Απρ 2012

Γιάννης Ιωαννίδης: "Ελεεινή παρέμβαση του ΠΑΣΟΚ η τιμωρία του Άρη"

Με δήλωσή του στο taxalia ο βουλευτής Θεσσαλονίκης, σχολιάζει τη σημερινή απόφαση για μηδενισμό του Άρη, αφαίρεση 3 βαθμών και χρηματικό πρόστιμο (η είδηση εδώ)
"Η απόφαση του δευτεροβάθμιου δικαιοδοτικού οργάνου είναι φυσική συνέπεια μιας ελεεινής και συνήθους για το ΠΑΣΟΚ παρέμβασης των πολιτικών προσώπων που κατέχουν ...
κυβερνητικές θέσεις, στο έργο της δικαιοσύνης. Δεν είναι η πρώτη φορά που κυβερνητικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ ωμά και χωρίς ηθικούς και δεοντολογικούς ενδοιασμούς παρεμβαίνουν στο έργο της δικαιοσύνης υποδεικνύοντας μάλιστα ποια κατά τη γνώμη τους είναι η ποινή που πρέπει να επιβληθεί. Ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού κατέχων υπεύθυνη θέση άσκησε δριμεία κριτική κατά της πρωτόδικης απόφασης. Η ενέργεια αυτή δημόσια εκδηλούμενη κατατάσσει την Ελλάδα στις χώρες του Τρίτου Κόσμου.
Έτσι λοιπόν το δευτεροβάθμιο όργανο υπέκυψε σε αυτή την πρωτοφανή παρέμβαση και εξέδωσε την απόφαση αυτή. Να τους χαίρεστε κ. Βενιζέλο και ιδιαίτερα εσείς που σαν πανεπιστημιακός δάσκαλος και συνταγματολόγος διδάσκετε τη διάκριση των εξουσιών.
Το μόνο πλέον που απομένει είναι να ελπίσουμε ότι η καταστροφική αυτή νοοτροπία που ταλανίζει την πατρίδα μας να πάψει να υπάρχει και δυστυχώς, για να το πετύχουμε αυτό χρειάζεται πάρα πολύ δουλειά."
Γιάννης Ιωαννίδης
Βουλευτής ΝΔ Α' Θεσσαλονίκης
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη