28 Απρ 2012

Μάριος Μπενίσης: "Να τοποθετηθούμε εθνικά και όχι ατομικά"

To μήνυμα του υπ.βουλευτή ΛΑΟΣ στις Σέρρες Μάριου Μπενίση
Στην Ελλάδα του 2012, των Μνημονίων, της εξαθλίωσης, των συνεχόμενων και αδίκων περικοπών μισθών και συντάξεων και της μιζέριας, εμείς προσωπικά θεωρούμε ότι υπάρχει ελπίδα για τον τόπο μόνο μέσα από τον Πατριωτικό Παρεμβατισμό που εκφράζεται από το Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό.
Μόνο αν τοποθετηθούμε ΕΘΝΙΚΑ και όχι ατομικά απέναντι στην κρίση μπορούμε να την αντιμετωπίσουμε. Με τον αριθμό των ανέργων να..
αγγίζει το 1.000.000 πανελλαδικά, το ποσοστό της ανεργίας στο νομό Σερρών να αγγίζει το 20% και την τιμημένη αγροτιά, που τόσα χρόνια στήριξε τον τόπο μας, να αργοπεθαίνει, για ένα νέο όπως εμένα, μοναδική ηλιαχτίδα στο πολιτικό σκηνικό της χώρας αποτελεί ο Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός του Γιώργου Καρατζαφέρη.
Για να πάρουμε πίσω την Πατρίδα που μας ΚΛΕΨΑΝΕ, για να ξεκινήσει επιτέλους η Ανάπτυξη που τόσο καιρό ακούμε, για να επανενεργοποιηθούν οι νέοι μας, χρειάζονται υπεύθυνοι ηγέτες και δραστικές λύσεις που μόνο το Πατριωτικό Κίνημα μπορεί να επιβάλλει.
Για όλους τους παραπάνω λόγους αποφάσισα να συστρατευτώ στον καλό αγώνα του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού στο ψηφοδέλτιο του νομού Σερρών, μαζί με το Βουλευτή μας κ. Ηλία Πολατίδη και τα υπόλοιπα άξια στελέχη του νομού μας.
Εάν και εσύ τόσο καιρό έμενες αμέτοχος μπροστά στις εξελίξεις, ΤΩΡΑ είναι η ευκαιρία να δώσουμε το μήνυμα ότι ο Π Α Τ Ρ Ι Ω Τ Ι Κ Ο Σ χώρος έχει ΟΡΑΜΑ, ΙΔΕΕΣ και ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ για τον τόπο.

Στις 6 Μαΐου, ψηφίζουμε ΕΘΝΙΚΑ, ψηφίζουμε ΛΑ.Ο.Σ.

ΜΠΕΝΙΣΗΣ ΜΑΡΙΟΣ
Υποψ. Βουλευτής Νομού Σερρών
ΛΑΪΚΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ
Ε – mail : marbenisis@yahoo.com
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη