10 Απρ 2012

Heavy metal Ρεγκούζα εναντίον Σίμου Δανιηλίδη

Α. Ρεγκούζας: "Αργά το θυμήθηκε ο κ. Δανιηλίδης..."
Με οξύτατους τόνους σχολιάζει τις διαμαρτυρίες του δημάρχου Νεάπολης-Συκεών Σίμου Δανιηλίδη, ο υποψήφιος βουλευτής Αδάμ Ρεγκούζας, κατηγορώντας τον ότι ...προπονείται για κινητοποιήσεις εναντίον του Καλλικράτη με το βλέμμα στραμμένο εναντίον της Νέας Δημοκρατίας που θα γίνει κυβέρνηση !
Η ανακοίνωση του κ.Ρεγκούζα:



Δήλωση Αδάμ Ρεγκούζα για κατάληψη της αποκεντρωμένης διοίκησης από δημάρχους

«Επί ποδός πολύ αργά ή μάλλον πολύ… νωρίς οι Δήμαρχοι που εκλέγονται με τη σημαία του ΠΑΣΟΚ για τον αναξιόπιστο ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ της κυβέρνησης Παπανδρέου!» τόνισε ο π. Υφυπουργός Οικονομικών Αδάμ Ρεγκούζας απαντώντας σε σχετική ερώτηση για τη σημερινή συμβολική καταληψη από Δημάρχους των γραφείων της αποκεντρωμένης διοικησης Μακεδονιας Θρακης.

Ο κ Ρεγκούζας επεσήμανε ακομη ότι:

-«Η διαμαρτυρία των αιρετών με πρωτεργάτη τον πρόεδρο του νέου Καλλικρατικού φορέα της αυτοδιοίκησης και Δημάρχου Συκεών-Νεάπολης Σίμου Δανιηλίδη αποδεικνύει ότι μπροστά στο συμφέρον του ΠΑΣΟΚ οι τοπικές κοινωνίες ,παλι, «θυσιάζονται»!

-Ότι κάνει σήμερα ο κ Δανιηλίδης θα έπρεπε να το κάνει ένα χρόνο νωρίτερα, όταν το ζητούσαν οι υπόλοιποι Δήμαρχοι, εκτός ΠΑΣΟΚ, προκειμένου να μη χαθούν πόροι και κυρίως η αξιοπιστία της Τ.Α.

-Ο κ Δανιηλίδης όπως και πολλοί άλλοι συνάδελφοι του, εκλεγμένοι με το κόμμα του κ Παπανδρέου και του κ Ραγκούση, στήριζαν και υποστήριζαν μέχρι εσχάτως τη αυτοδιοικητική μεταρρύθμιση η οποία υποτίθεται εξασφάλιζε – νέες αποκεντρωμένες αρμοδιότητες!

-Σήμερα ενόψει εκλογών και διαφαινόμενης πανωλεθρίας του κόμματος του ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ, ο Δήμαρχος που το εκφράζει σε απόλυτο βαθμό, εδώ και δεκαετίες, θυμήθηκε να ανεβάσει τους τόνους!

-Προετοιμάζει το έδαφος για απεργιακές κινητοποιήσεις, δυστυχώς όχι με το βλέμμα στους Δήμους αλλά στην επομένη κυβέρνηση της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ την οποία ήδη αντιπολιτεύεται ξεχνώντας το ρόλο και την εντολή που του έδωσαν οι φορολογούμενοι του Δήμου του!

-Αυτές οι κινητοποιήσεις για να έχουν αποτέλεσμα και αυτοδιοικητικό (και όχι κομματικό) περιεχόμενο, θα έπρεπε να γίνουν εδώ και καιρό, όταν Δήμαρχοι - όπως ο Λάζαρος Κυρίζογλου - επεσήμαναν τα κενά και τα ανεδαφικά της «μεταρρύθμισης»!

-Όλες οι υπόλοιπες «αντι-Καλλικρατικές» κορώνες ή οι εκκλήσεις περί ενότητας των αυτοδιοικητικών είναι τουλάχιστον υποκριτικές αν όχι υποβολιμαίες"
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη