21 Απρ 2012

O κουμπάρος, οι "Ανεξάρτητοι" και η Μελίνα...

Σε αντιπαράθεση βρέθηκε σήμερα ο… κουμπάρος του Καραμανλή και υποψήφιος Βουλευτής των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» Θόδωρος Τοσουνίδης με τη γνωστή δημοσιογράφο της Θεσσαλονίκης και Υποψήφια Βουλευτή με τη ..
ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Μελίνα Καραπαναγιωτιδου.

Στο «ΡΑΔΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ» ο παρουσιαστής του τοπικού καναλιού EURO προσπάθησε να αντικρούσει τα επιχειρήματα της Μελίνας και των δυο δημοσιογράφων του σταθμού, για το βίο και την πολιτεία του προέδρου Π. Καμένου όπως αυτά καταγράφονται σε εκτενές ρεπορτάζ της εφημερίδας ΤΑ ΝΕΑ*.
Παρά τις απέλπιδες προσπάθειες ο …κουμπάρος δεν κατάφερε να δώσει πειστικές απαντήσεις και για το πώς το κόμμα του αντιλαμβάνεται την ανάπτυξη της χώρας εκτός Ευρώπης και Ευρώ.

Από την πλευρά της η Μελίνα, μίλησε ξεκάθαρα για τα λάθη της ΝΔ (οικονομία, Βατοπέδι κ.α) χωρίς να μασάει τα λόγια της. Επίσης συμπλήρωσε:

-Ο Σαμαράς θα επιβάλλει φορολογία μόνο 15% στις επιχειρήσεις και καλά θα κάνει.

-Η συνταγή της τρόικας με υψηλή φορολογία ήταν λάθος. Κάθε φορά που το ΠΑΣΟΚ επέβαλε επιπλέον φόρους, εισέρρεαν λιγότερα χρήματα στα ταμεία (τέλη κυκλοφορίας, καύσιμα,ακίνητα, αύξηση του ΦΠΑ).

-Η φοροδιαφυγή πρέπει να παταχθεί επιτέλους με συστήματα ηλεκτρονικών ελέγχων και επεξεργασίας, για να πληρώνουν αυτοί που πρέπει.

-Τα ρετιρέ του δημοσίου να μειωθούν και να περιορισθούν οι άχρηστες υπηρεσίες όπως πχ υποδοχής επενδυτών, ινστιτούτα γάλακτος κτλ. κτλ.

-Για την κατάντια μας φταίει το σπάταλο κράτος αλλά ο κ. Βενιζέλος επέβαλε στο μικροσυνταξιούχο να πληρώσει τον λογαριασμό.

-Η ΝΔ αναγκάστηκε να διορθώσει τα άθλια λάθη του ΠΑΣΟΚ. Αναγκαστήκαμε να υπογράψουμε το 2ο μνημόνιο για να μη βρεθούμε εκτός ευρώ.

-Τα μικρά κόμματα μιλάνε εκ του ασφαλούς. Στην πραγματικότητα λένε πράγματα που αρέσουν σε όλους, αλλά όταν η συζήτηση έρχεται στην ταμπακέρα (στις λύσεις) τότε φαίνεται η ελλειμματικότητα τους.

-Ζητούμενο είναι να φέρουμε την χώρα σε τροχιά ανάπτυξης. Μόνο η ΝΔ μπορεί με το πρόγραμμα της για την επιχειρηματικότητα και τις ιδιωτικοποιήσεις.

*Διαβάστε τις υπόγειες διαδρομές του Π. Καμένου http://www.tanea.gr/ellada/article/?aid=4707282
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη